Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok erről, anyukák?

Mit gondoltok erről, anyukák?

Figyelt kérdés

[link]

a képekhez tartozó szöveget is elolvasva...csak kíváncsi vagyok.

2016. júl. 19. 15:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy mindenki úgy él ahogy akar? Jópofa vagy. Nem tudom, hányas válaszoló. Ha ő nem adatja be a védőoltásokat a gyerekeinek akkor azzal nem csak őket veszélyezteti hanem mindenki mást! Ha nem járnak iskolába és emiatt mondjuk közösségbe beilleszkedni képtelenek, szociopaták stb. lesznek és mondjuk adott alkalommal vegzálják a többi normálisan szocializált gyereket akkor igenis nem csinálják azt a szülők, amit akarnak! Vajon miért vannak a társadalmilag elfogadott normák, azért hogy szépen mindenki azt csináljon amit akar?
2016. júl. 19. 16:07
 12/17 anonim ***** válasza:
13%
Az oltással még egyet is értenék, a többivel viszont nem tudok. Az otthonoktatott gyerekek sem kevésbé szocializálódnak, mint az iskolába járatottak. Ha valami, akkor az iskola, a sok vele egykorú gyerekkel az, ami mesterséges és nem a nagy család, családi programokkal, vegyes korosztályú baráti körrel.
2016. júl. 19. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Biztos nagyon normalis es termeszetes dolog a kulvilagtol elzart csaladi kozegben tanulni es nevelkedni mondjuk a nepali hegyekben vagy az amazoniai oserdoben, de ha ugy tervezik, hogy a XI. szazad eleji Europaban fognak elni es munkat vallalni a gyerekek, akkor vitathatatlanul szocializacios hatranyban leszek a tarsaikkal szemben.

Es neked, kerdezo, mi a velemenyed?

2016. júl. 19. 20:55
 14/17 A kérdező kommentje:
igazából én csak kíváncsi voltam más is ki van e ezektől a típusú szülőktől, én úgy látom hogy jobbára igen, mondjuk az egész tudom nem ér annyit, hogy akár kérdést is pazaroljon rá az ember, csak gondoltam olvasgatok a témában egy kis párbeszédet :) (részemről az áll hozzám legközelebb a válaszokból hogy a társadalmi normák azért vannak hogy betartsuk őket, és általában szakmailag megalapozottak - ebből adódóan igen is fontosnak tartom az oltásokat - akkor is ha más országban nem divat - a magyarokról sok mindent el lehet mondani de azt nem nagyon hogy tudományban nincsenek otthon...ami az iskolát illeti, ott vitatom hogy egy otthon tanuló gyermek - ha egyébként jár társaságba - nagyon nagy hátrányba kerülne.., a szoptatás számomra max 2 éves korig normális, afelett hánynom kell, és nem azért mert irigykedem azokra akik sokáig tudnak szoptatni, hanem mert ki vagyok azoktól a szeretetéhes anyáktól akik így rátelepednek a gyermekükre és a saját szeretethiányukat próbálják azzal kompenzálni, hogy nem választják el a gyereket - aki meg magát nyilván nem fogja, miért is tenné, nem tudja hogy ez nem normális)
2016. júl. 19. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Oltáselleneseket egyszerűen idiótáknak tartom. Azért tüntek el a gyerekbetegségek, mert van oltás ellenük, és használták is. Azokban az országokban, ahol nincs rá mód, vagy sok az ilyen újhullámos szülő, ott újra felbukkant egy csomó elfeledett fertőző betegség.

Ha valaki beteg, akkor gyógyszer kell, és azt az orvos írja fel. Ha nem mennek orvoshoz, akkor kitől kapnak gyógyszert? Mondjuk egy kezeletlen tüdőgyulladásba bele lehet halni, és arra biza a homeopátia, meg a gyógynövények, és ráolvasás kevés.

Nem a múlt században élunk, hanem ebben a modern világban. Sajnálom a gyerekeket, akik az anyjuk csecsén élnek még 5 évesen, nem szocializálódnak iskolában és ha betegek, akkor lesz, ami lesz alapon elkerülik velük az orvost.

Mindenkire vonatkoznak a társadalmi szabályok, amik azért is vannak, mert nem csak az egyéni érdekek fontosak, hanem nyilván a többség érdeke is.

Lsd. védőoltások.

2016. júl. 20. 06:58
 16/17 A kérdező kommentje:
meg mondjuk azért tiszteletben tarthatnák a gyerekeik jogait is..pl egy 5 éves mennyire fogja fel hogy ezután a fotósorozat után kb. minden lehetséges gyerek aki esetleg a barátja lett volna furának fogja tartani és a büdös életbe senki nem fog vele barátkozni? vagy hogy hiába tudnának szocializálódni a játszótéren is, nem fog működni, mert a többi gyerek nem érti az elveket, csak lát két nagyon fura gyereket akik kilógnak a sorból + a szüleik véleménye alapján fognak unszimpátiát érezni az egész család és így a két gyerek ellen is? Nagyon sajnálom őket, a szülők rájuk erőltetik a saját nézeteiket, kihasználva hogy ők úgy sem tudnak véleményt alkotni...eredmény meg két fura gyerek akiknek minimum 15 éves koráig nem lesznek barátaik
2016. júl. 20. 08:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Elmebetegeknek tartom őket. És szerintem kicsit sem szép látvány egy 5 éves gyerek szoptatása. Ahogy a cikk írója, én sem tudok semmit hozzáfűzni, felesleges.
2016. júl. 20. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!