Mit gondoltok erről, anyukák?
A lényeg kimarad: miért döntöttek így?
Mondjuk elég képmutatásnak tartom, hogy közben a csúnya, modern világ egyéb dolgait használjak, pl internet, fényképező.
Egy hajszállal jobbak a fényevőktől. Kivi vagyok arra a gyermekre akit a fenyevő anyja egy évesen is csak kizárolagosan szoptatott.de nem találom a folytatást.
Az emberi butaság csucsai.
Habár nem korrekt a cikk.lehet ugyan iskolába nem járatják őket de lehet magántanárokhoz igen...
És lehet az infuzio ellen sem fognak szot emelni ha a gyerek korházba kerülne..
Stb
*tényleg még nem is iskoláskoruak...
Szoval ferdit a cikk jol éreztem én :)
Oké, szoptatja, ő dolga, biztos tudja, milyen hatással van ez vagy az ellenkezője a gyerekre. (Vagy nem.)
Az orvos megtagadásáról az a véleményem, hogy mázlijuk van de nem kicsi, hogy eddig sem a szülésnél sem gyerekorvosi szempontból nem volt nagyobb baj. Mondjuk az én lányom már nem élne orvosok nélkül, és én sem.
Az oltásellenességgel inkább az a gond, hogy nemcsak a saját gyerekét veszélyezteti, hanem az egész társadalmat. Illetve a társadalom viseli helyettük az átoltottság kellemetlenségeit, az előnyeit viszont ők is élvezik.
Az otthontanulásról az a véleményem, hogy mesterséges bura alatt tartja a gyereket és megvonja tőle azt a mindennapi élményt (igen, közte a negatív élményeket is, amiből szintén tanulhatna), ami a társainak természetes, mindennapos. Kilóg a sorból, nincsenek gyerekközösségben, nem kényszerülnek a koruknak megfelelő mértékben egyedül boldogulni és ezzel együtt ennek a sikerlményében sem részesülnek, nincsenek osztálytásaik, nem részei a társadalomnak a koruknak megfelelő mértékben és módon. Akkor se, ha különórákra meg vallási szeánszokra járnak helyette. Az önállósodásuk kerül veszélybe és egy rakás tapasztalattal lesznek szegényebbek.
De ez csak egy vélemény a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!