Fiús anyukák! Ti mit gondoltok erről? Hogy álltok ezzel a témával/ehez a témához?
Születése óta mindig hátrahúzom neki fürdésnél.
Nekünk a gyerekorvos mondta, h így kell.
Nincs és nem is volt neki soha letapadva egy kicsit sem. :)
Mi minden fürdésnél hátrahúztuk a bőrt, mégis le van tapadva kicsit. De, szép fokozatosan válik el.
Szerintem megvan annak az oka, hogy miért ilyen, ez miért alakult így. Én nem akarom piszkáltatni, gondot most nem okoz. 27 hós anyukája
Utólag olvastam el, szerintem sok igazság van benne.
Nekünk is azt mondták, egy éves koráig tilos húzgálni, mert megsérül. Majd az orvos ellenőrzi.
Az orvos ellenőrzi is mindig és mindig azt mondja határeset, majd kiderül. Én nem piszkálom. 5hónapos.
én a cikkel maximálisan egyetértek,olyannyira hogy már többször is belinkltem aggodó fiús anyukáknak ezen az oldalon(lehet neked is én mutattam vmikor??)
No nem ez a lényeg!
Több oldalon utánnaolvastam ennek a témának,és pl külföldön nemhogy pelenkás korig de még 4-5 éves korig is ráér!Persze pelenkás kor után szépen óvatosan esténként lehet húzogatni de ha nem teljesen is jön fel a bőr akkor sem kell rohanni felnyisszantatni!
Köszi a válaszokat!
Kedves utolsó! Nem te ajánlottad, egy barátnőm küldte emailen, de nem is ez a lényeg.
Az én fiam 4,5 éves, és nem jön fel neki a bőr. Neki szűkülete van, nincs letapadva. Félek orvoshoz vinni, hogy feltépjék neki, ebben a cikkben bízok, hogy teljesen logikus dolgokat ír, hogy ez a "probléma" megoldódik magától.
Ja anno a gyerekorvos azt mondta, 1-1,5 éves korig hozzá se nyúljunk, utána is csak ameddig magától megy, nem szabad feszíteni.
Nálunk apa az esti fürdető, és ő meg annyira lazán kezeli ezt, hogy ha eszébe jut próbálkozik, ha nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!