Fiús anyukák! Ti mit gondoltok erről? Hogy álltok ezzel a témával/ehez a témához?
2014. aug. 13. 23:09
11/12 anonim válasza:
1 es vagyok.
Én ebben a témában megbíztam anyósomban, hiszen ő is szült, és nevelt egy fiút... És soha semmi problémája nem volt férjemnek gyerekként (most sincs).
De mint sok minden, ez is gyerekfüggő. Van, akinek így jó, van, akinek úgy. És talán az sem mindegy, hogyan csinálja az ember...
12/12 anonim válasza:
9-es vagyok!
Az én fiam is 4,5 éves neki is még kis híjja van,hogy feljöjjön a bőr de én nem aggódok!Addig is esténként kenem neki körömvirágkrémmel állítólag az jó rá(inkább mint felrántani vagy valami szteroidos krémmel kenegetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!