Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ez jó ötlet/működh...

Szerintetek ez jó ötlet/működhet? Szülők, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és 50 óra közmunka címen egy oviban segítek. A gyerekekkel kölcsönösen szeretjük egymást, szokták is kérdezgetni, hogy átmegyek-e hozzájuk. Arra gondoltam, hogy babysitterkedést is vállalnék. (Van egy szintén ovis korú húgom, illletve vigyáztam már gyerekekre, de az nem volt "hivatalos", meg ugye ott az ovi, így nem lenne ismeretlen a dolog.) Ha kell, vallásos családhoz is tudnék alkalmazkodni (nálunk sok hívő van). Szerintetek működne? Nagyobb eséllyel fogadnának fel, ha jóban lennék a gyerekükkel?

2014. júl. 21. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én őszinte leszek veled, mert úgy gondolom, megérdemled, nagyon éretten gondolkozol: Nem bíznám egy 16 éves lányra a gyerekem, bármilyen aranyos is az oviban a gyerekemmel. Túl fiatal, tapasztalatlan vagy a szememben, nem érezném biztonságban. Sajnálom. Remélem, lesz szülő, aki másképp érez majd. Drukkolok!
2014. júl. 21. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Az alapvető, hogy jóban legyél a család gyerekével:)

Nem igazán értem a kérdést. Bébiszitterkeni szeretnél, csak hivatalos formában? Vagy hogy? Itt alapvetően szerintem a korod hátrány picit, mert 16 évesre még nemmindenki bízná rá a gyerekét, de ki tudja. De egyébként ha szereted csinálni, akár még pénzt is tudnál vele keresni.

2014. júl. 21. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Este, ha már lefektettük őket és el akarunk menni 1 - 2 órára, és ismerünk, ismerjük a családodat, tudjuk, hogy megbízható vagy, odafigyelsz, nem a barátnőiddel telefonálsz, nem pasizol, stb., azonnal szólsz nekem, ha valami "rendkívüli" van, én egy vagy maximum két órára (mondjuk este 8 - tól 10 - ig) rád mernék bízni egy 3 - 4 éves gyereket, főleg, ha nem mennénk messzire, mondjuk egy étterembe a városon belül. (Ha lenne ennyi idős gyerekem, mert nekem már 14 éves a fiam :)). Később meg még többre is, ha látnám, hogy megbízható vagy. Drukkolok!
2014. júl. 21. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Kizárt, higy gyerekre bízzak egy gyereket.
2014. júl. 21. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem működne, sokan szorulnak segítségre főleg nyáron. Én szívesebben bíznám ismerősre a gyereket, mint egy idegenre az ügynökségtől. (egyébként a közmunka a más, te a közösségi szolgálatra gondolsz, ami az érettségihez kell.)
2014. júl. 21. 13:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Az alapvető,hogy jól kigyere a gyerekkel,mert ha nem akkor kizárt ,hogy felfogadjak olyat akiről lerí,hogy nem szereti vagy nem jön ki a gyerekekkel. Viszont én nem fogadnék fel egy 16éves lányt, mondom úgy,hogy volt egy család ahol rendszeresen vigyáztam két kisgyerekre ,én 16voltam, az egyik gyerek 3 a másik másfél éves!
2014. júl. 21. 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
1,5 éves ikreim vannak és egy 3,5 éves lányom, ha pl. nem lenne udvarunk , nagy városban maradna a játszóterezés, akkor lehet igénybe vennék egy ilyen fiatal lányt. Én is ott vagyok és nagyon sokat tudnál segíteni szerintem egy játszóterezésnél.
2014. júl. 21. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Még előző vagyok. Mivel semmi segytségem nincs és a gyerek mellett kell mindent csinálni, így gyakran vagy kupi van vagy lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem tudok eleget foglalkozni velük, mert muszály pl. főzni, de ha lenne egy ilyen ismerősöm akkor pl. foglalkozna a gyerekekkel míg én házimunkát végzek.
2014. júl. 21. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérdezd meg pl én is vigyáztam kisgyerekekre 14 éves koromtól,teljesen megbízható voltam akkor is,simán rám bízták a gyerekeket,kisebbként meg nagyon közeli barátok,rokonok gyerekeire is szívesen vigyáztam.
2014. júl. 21. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem működne. Én 12 éves koromtó bébiszitterkedtem.
2014. júl. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!