Lenne egy olyan problemam ami nem tartozik az adott temahoz, de nem tudtam melyik kategoria a legmegfelelobb. Ti mit gondoltok errol a dologrol?
Figyelt kérdés
A helyzet az h egy lannyal nagyon jo baratnok voltunk,szinte testvereknek is mondhattuk magunkat,annyira szoros volt koztunk a baratsag. Viszont egy banalis hulyeseg miatt nagyon osszevesztunk,valojaban en sem tudom ,hogy miert haragudt meg, es egy ido elteltevel csunyan osszevesztunk,raadasul a baratja is beleszolt tulsagosan, amihez szerintem nem volt sok koze, ezt mi kell megoldjuk.Szeretnem a velemenyetek kerni ebben a problemaban,mert en nem szeretnem ot elvesziteni mint baratot, mert tenyleg a legjobb baratnom volt es nagyon sajnalom h osszevesztunk :) Helyre szeretnem hozni baratsagunkat,viszont nem tudom mit kene mondjak neki, hogy kezdjem a beszelgetest,mert felek h ujbol csak veszekedes lesz a vege. Ti mit gondoltok,mit kene mondjak,tegyek h meg tudjuk normalisan beszelni es ujbol baratok legyunk?2013. máj. 12. 18:44
1/2 anonim válasza:
mondjuk:
bocsánat hülye voltam,beszéljük át újra
és nyugodtan,türelmesen,higgadtan, beszéljétek meg-át
2/2 anonim válasza:
kérd meg őt hogy üljetek le és beszéljétek meg ezt a dolgot vita nélkül, ha pedig ellenkezik egyszerűen mondd azt: ülj már le és hallgass meg! kérjél tőle bocsánatot még ha nem is szükséges! és sorold fel a hibáidat a problémátokkal kapcsolatban (még ha nincs is) ugyanis ez (elméletileg) elindítja őt és ő is bocsánatot fog kérni és tadaaa! újra barátnők vagytok! persze nem biztos hogy ez a helyes megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!