Normális dolog az, hogy az óvónéni állandóan beharangozza a gyerekeknek, hogy hol, mikor milyen gyerekprogramok vannak?
Figyelt kérdés
Ma azzal jött haza a lányom, hogy már csak 8-at kell aludni a fókashow-ig, ami majd a Tesco parkolójában lesz. Éljen. Ennyit arról, hogy majd a szülők eldöntik, hogy elviszik-e a gyereket, vagy nem. Én úgy voltam vele, hogy először felhívom őket, hogy mennyi a jegy, meg milyen az előadást stb, és majd eldöntjük.
De neeeeem, most már muszáj menni, mert a gyerek teljesen fel van dobva.
De ez nem is az első eset. Ha cirkusz lesz, ha dínó kiállítás lesz stb., azt első kézből megtudom a gyerektől.
Most mit csináljak? Nem akarok összeveszni sem az óvónénivel, mert egyébként semmi probléma vele... :(
2008. szept. 25. 21:22
11/14 anonim válasza:
Nálunk működik az oviban egy szülői munkaközzöségi dolog.Ha ez nálatok is így van beszéljetek velük,hogy hívják fel az óvónők figyelmét erre!Ez nem megoldás.Egy óvónő nem rendelkezhet sem a szülő idejével,sem a pénztárcájával.Azonkívül ha valakinek nem adatik meg hogy elvigye a gyerekét abból bizony tudjuk mi jön vagy jöhet le a gyereknek!Faliujság van az oviban?Ha igen mire használják?
12/14 A kérdező kommentje:
Van faliújság, de csak az óvodai programokat írják ki oda... Most már biztos, hogy beszélni fogok az óvónénivel. Egyelőre inkább négyszemközt.
2008. szept. 29. 09:04
13/14 anonim válasza:
Az ovo neni szerintem a TV elol akarja menteni a gyerekeket, de viszont az tenyleg nem jo hogy a gyerekeket "beoltja". Mondd meg neki nyugodtan, nincs ebben semmi. De tuti megint az lesz, hogy az egyik szulonek tetszik hogy az ovo neni szol, a masik szulonek viszont nem tetszik. Irjak ki a faliujsagra, aztan majd mindenki eldonti.
14/14 princessluna33 válasza:
kell Kell? ne kell elvinni!!!szerintem az ovónőt lefizetik azért reklámoz!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!