Ferjem nehezen kezeli, hogy a kisfiunk elutasitobb vele/ velunk mostanaban, hogyan segithetnek neki?
Sziasztok! 20 honapos a kisfiunk, nem olyan regen tanult meg csak jarni, nyilvan ez koti most le leginkabb. Az elutasitast ugy kell erteni, hogy mar nem akarja hogy felemeljuk, puszit adjunk, megoleljuk, csak ritkan. Nyilvan eles valtas, mert eddig rajtunk logott ezerrel.
Velem is ilyen most, en ebbol nem csinalok nagy ugyet, mert tudom, hogy a gyereknek is van sajat akarata, nem eroltetem ra magam, ha o nem akarja. Meg ugye en cipeltem tobbet, ezert orulok is neki, hogy ezt mar nem kell allandoan 😅
Viszont a ferjem nehezen baratkozik meg ezzel, mondogatja nekem, hogy rosszul esik neki.
Esetleg valami konyv a temaban? Nem tudom mit mondhatnek meg, hogyan segitsek.
Oke, koszi a valaszokat.
Nekem ezt nem kell magyarazni, teljesen ki vagyok bekulve a helyzettel. Velem is elutasito, de en erre nem porgok ra.
Azert ha eppen valaki erre teved es tudna jo konyvet a temaban, en szivesen fogadnam🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!