A kisfiam nem akar a nagyszülőknél aludni, van erre megoldás?
3 éves koráig ott aludt néhányszoe, nem volt semmi gond, nagyon mamás. Aztán egyszer beütött nála valami, sírt picit, a nagyszülők meg egyből telefonáltak vigasztalás helyett, érte mentünk és azóta nem hajlandó ott aludni 1 éve.
Még nappal sem, ha elviszik a nagyszülők, inkább nem alszik délben, de este pláne nem, meg is mondta, hogy csak velem akar aludni, mert hiányzok neki, ha nem vele alszok.
Ne értsetek félre, szeretem, imádom, csak olyan rossz, hogy soha nem tudunk este elmenni sehova vagy kettesben lenni. Minden kisgyerekea barátunk hasonló korú gyereke elvan a nagyszülőknél, ide-ida mennek, most is van szilveszteri buli, hívtak minket, mi vagyunk az egyetlenek, akik nem tudnak menni soha :/
3 évesemnek esze ágában sem volt soha életében a mamánál aludni. De kapaszkodj meg, a 6évesemnek sem.
Bármelyiket ha nappal otthagyom, simán elvannak. De ahogy jön az este, elálmosodnak, addig sírnak, míg nem megyünk értük.
Mi sem megyünk sehova esténként. De mi ezzel számoltunk is mikor bevállaltuk őket.
#2 11 éves lányom ugyanez
El nem tudom küldeni egy éjszakára sehova 🤦🏻♀️
Szerintem nem kell szegény kérdező lehurrogni, meg úgy beallitani, hogy felelőtlenül vállalt gyereket, mert nem számolt a gyermeknevelest nehézségeivel.... Nem koldulni küldi a gyereket, hanem itt - ott szeretne programot a férjével kettesben.... Szerintem ezzel az égvilágon semmi probléma...pl mint a szilveszteri buli, vagy lagzi, vagy esti szinhazlatogatas... Nem diszkora és lereszegedesre kell gondolni....
Kérdező, azt nem próbáltátok, hogy a nagyszülők mennek át hozzátok és ott alszik a megszokott környezetben nálatok a nagyszülőkkel, ti meg elmentek szórakozni?
Majd ha ott akar Aludni szól .
Valami történhetett nagyszülöknél hogy Meg ijedt és Most nem akkar már Ott Aludni .
Sajnálom értem hogy jó lenne Este elmenni valahová kettesben ,de Most mig ki nem derited Mi történt vagy nem lesz idösebb .
Nem kell ahhoz semminek történnie, hogy ne akarjon ottaludni.
Elég egy szeparációs szorongás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!