Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisfiam nem akar a nagyszülő...

A kisfiam nem akar a nagyszülőknél aludni, van erre megoldás?

Figyelt kérdés

3 éves koráig ott aludt néhányszoe, nem volt semmi gond, nagyon mamás. Aztán egyszer beütött nála valami, sírt picit, a nagyszülők meg egyből telefonáltak vigasztalás helyett, érte mentünk és azóta nem hajlandó ott aludni 1 éve.

Még nappal sem, ha elviszik a nagyszülők, inkább nem alszik délben, de este pláne nem, meg is mondta, hogy csak velem akar aludni, mert hiányzok neki, ha nem vele alszok.

Ne értsetek félre, szeretem, imádom, csak olyan rossz, hogy soha nem tudunk este elmenni sehova vagy kettesben lenni. Minden kisgyerekea barátunk hasonló korú gyereke elvan a nagyszülőknél, ide-ida mennek, most is van szilveszteri buli, hívtak minket, mi vagyunk az egyetlenek, akik nem tudnak menni soha :/

dec. 31. 21:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
te jo eg ez azert tulzas szerintem. Mi tortenne ha mondjuk valamiert korhazba kerulnel par napra es a ferjed nem tudna ott lenni este vele? akkor egyfolytaban orditana amig vissza nem jossz hogy veled alhasson. En amikor visszamentem dolgozni olyan helyen dolgoztam ahol 24 oras szolgalatban voltunk en is es a ferjem is es voltak olyan estek hogy a dedinel aludt vagy az anyosomnal. sose csinaltunk ebbol gondot. megszokta hogy van ilyen es kesz.Ha a nagyszulok elvallaljak hogy sirdogal egy darabig akkor nyugdotan szakitsatok idot magatokra is. Hidd el semmi baja nem lesz ha nem log a szoknyadon allandoan.
jan. 1. 08:54
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

11!

Nagyon jó anya az, aki tudja, hogy a gyerekek érte bőg a mamánál, ő meg felszabadultan bulikázik...

én inkább itthon maradok, mert nekem nem kikapcsolódás az, hogy tudom a gyerekem meg utánam ordít....

Dehát kinek mi...

jan. 1. 08:59
 13/23 anonim ***** válasza:
55%

#12 nem kisbabarol beszélünk, aki ne lenne elég értelmes ahhoz, hogy megértse, anyu érte fog menni

Ahogy írtam az egyik valaszomban, az én lányom sem akar máshol aludni

Ha már arról van szó, hogy esetleg ott aludhatna mamánál, már sirasra áll a szája..11 éves

És igen, mérges vagyok rá olyankor, lassan kamaszodni fog, nem igaz, hogy a szoknyák szélén kell ülnie állandóan.

Egy 4-5 éves gyerek is simán el lehetne máshol.

A rossz anyaság nem ott kezdődik, hogy néha kikapcsolódásra vágyunk.

jan. 1. 09:25
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

12 persze ezért rossz anya valaki.

Elhiszem, hogy neked pl jó állandóan a gyerek seggébe lenni.

Általában azok mondják ezt akit a kutya nem hív sehova, amúgy is otthon feküdne.

jan. 1. 11:46
 15/23 Bogica0616 ***** válasza:
45%
Ha nem akar ott aludni, vidd magaddal. Sok ismerősöm elviszi. Így nem maradsz ki semmiből.
jan. 1. 11:52
 16/23 anonim ***** válasza:
28%

És akkor mi van? Nem kötelező nagyiéknál aludni.

Én pl sehol nem szeretek aludni, csak az ágyamban, és ezt kiskoromtól kezdve.

Most 35 vagyok, de inkább eljövök éjszakai járattal, mint másnál aludjak. Semmi baj.

jan. 1. 13:07
 17/23 anonim ***** válasza:
66%
Akik szerint rossz anya az aki 365 napból egy nyomorult napot a gyereke nélkül akar tölteni, az kapja be a nem létező valamimet....
jan. 1. 13:32
 18/23 anonim ***** válasza:
39%
sokak szerint ha megszuletik a SZENT GYERMEK attol fogva a no megszunik letezni mint ember mint feleseg mint no mint szereto, es csak martir anyuka kell hogy legyen. Szoptasson addig amig terdig nem log a melle , ne fekudjon le a ferjevel minimum egy evig es ha megis legalabb legyen lelkifurdalasa, ne menjen fodraszhoz kormoshoz egyaltalan sehova se menjen ha a kolyok nem log a seggeben mar SZARANYA LETT BELOLE. Na ezert viszolyognak sokan a gyerekektol es az anyasagtol is, es tobbek kozt ezert szuletik egyre kevesebb gyerek. Mert az elet nemcsak az anyasagrol szol.
jan. 2. 04:37
 19/23 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Kicsit az utolsó kommentek durvák lettek. Nem is értem mért pontozták le. Ha nem alszik ott, akkor hiába akarja, ha akarja, ha nem. Ettől nem szar anya, de ez a gondot nem fogja megoldani. Megoldás vagy elvisz magával és ott van amíg lehet a gyerektől, vagy megoldja, hogy a nagyszülők vagy bárki más vigyázzon rá. Én viszem magammal a 8 évest sőt az 1 évest is, mert nem vigyáz rájuk senki helyettem. Ebbe bele törödtem. Ettől sem rossz, sem jó nem leszek. Ez van és kész.
jan. 2. 19:38
 20/23 A kérdező kommentje:

Hogy vinném magammal őket este valahova?

Sajnos a nagyszülők meg sem akarják próbalni így, nem akarják megpróbálni, meg tudják-e nyugtatni, hiába mondjuk, hogy érte megyünk, ha nem megy :/

Sz*rul esik na. Mi vagyunk az egyetlen pár a baráti társaságban, aki nem tud elmenni egy ovis bálra, esti kis iszogatásra meg sehova 8 után, nemhogy a férjemmel elmehessünk valahova 1 rövid hétvégére :/

jan. 3. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!