Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 14 hónapos baba kapott a...

14 hónapos baba kapott a cégtől mikulás csomagot. Eddig nem adtam neki belőle. Szabad neki vagy együk meg inkább a férjemmel?

Figyelt kérdés

Van benne Raffaello, Milka, snikers, knoppers, haribo stb. Én adok neki édességet, de ez a fekete csokiban, babakekszben, rokonoknál egy kis sütiben, szülinapon egy kis tortában merül ki. 4-5 alkalommal kapott kevés tej csokit.

Szabad neki a kapott édességeket enni? Nem akarok túl szigorú sem lenni ezért kérdezem itt ki kit tenne.

dec. 31. 19:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%
Én biztos nem adnám neki. Fogyasszátok el ti.
dec. 31. 19:53
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
A fiam 2 hónapos korában is azt kapott meg most is 14 hónapos korában is. Mi ettük meg én nem adok neki csokit szerintem túl fiatal még ehhez, de te tudod.
dec. 31. 19:58
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
Én nem adnék neki belőle, bőven ráér még.
dec. 31. 19:59
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is úgy gondoltam, hogy nem kellene ezért is nem adtam neki eddig, de nem akartam a túl szigorú szülők közé sem tartozni, ezért kérdeztem meg itt is. Akkor hasonlóan gondolkodunk. :)

dec. 31. 20:04
 5/20 anonim ***** válasza:
71%
Ebben a korban nem adnék még neki ilyeneket!
dec. 31. 20:04
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
Én sem adnék, amíg nem tudja, hogy mi és nem is érdekli.
dec. 31. 20:10
 7/20 anonim ***** válasza:
38%
Ilyeneket nem adtam neki ebben a korban. Néha 1-1rudi vagy egy Kinder tejszeletet kapott más csokit nem.
dec. 31. 20:55
 8/20 anonim ***** válasza:
25%
Mennyi szuper anyuka van itt... Miért ne ehetne belőle egy évben egyszer? 1 éves gyerek gyakorlatilag bármit ehet már. Jó, Haribot nem, de pl Milka csokit miért nem? Gondolom nem egész táblát enné meg.
dec. 31. 22:32
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
8-as. 2-es vagyok. A milka csoki tartalmaz aromát is meg egyéb más dolgot illetve cukrot is. Én ezért nem adok. Én sem szar anyázlak le mert te adnál. Miért kell azzal gúnyolódni aki nem adna?
tegnapelőtt 07:57
 10/20 anonim ***** válasza:
69%
A 14 hónapos az épp két honappal múlt 1 éves. Bármit ehet már. Édességet is, mértékkel. Ezek közül is kaphatna, de mivel egyértelműen komoly ellenérzésed van ezzel kapcsolatban, egyetek meg inkább ti
tegnapelőtt 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!