14 hónapos baba kapott a cégtől mikulás csomagot. Eddig
nem adtam neki belőle. Szabad neki vagy együk meg inkább
a férjemmel?
Figyelt kérdés
Van benne Raffaello, Milka, snikers, knoppers, haribo stb. Én adok neki édességet, de ez a fekete csokiban, babakekszben, rokonoknál egy kis sütiben, szülinapon egy kis tortában merül ki. 4-5 alkalommal kapott kevés tej csokit.
Szabad neki a kapott édességeket enni? Nem akarok túl szigorú sem lenni ezért kérdezem itt ki kit tenne.
Tavaly még én ettem meg az egészet. Most 2,5 éves és még idén is besegítettem erősen a csokik elkoptatásában. :D De mostmár azért "együtt" esszük meg sokszor a csokikat, szóval ő harap egyet-kettőt, én meg eszem a többit. Vagy ha táblás, akkor mondjuk egy kockát elfelezek ketté elszopogatja. Amíg ez így működik, addig így lesz, de érzésre jövőre ez már nem fog ilyen könnyen menni. :D
jan. 1. 08:53
12/20 anonim válasza:
Egyétek Meg ti.
Ilyeneket ehet még böven ha nagyobb lesz.
Most még nincs szüksége rá.
jan. 1. 08:54
13/20 anonim válasza:
Az én fiam extrém módon felpörög a cukortól. Ezt akkor tudtuk meg amikor bevezettük a mézet, meg kapott olyan babakekszet amiben van hozzáadott cukor. 13 hónapos volt mikor benézte a férjem a kekszet és olyat vett amiben hozzaadott cukor volt. 3 alkalommal kapott egy darabot. Egyik alkalommal sem aludt el délben. Reggel ette a kekszet. Méznél hiába kis mennyiség ugyanez volt. A doki mondta előfordul ilyen. Szóval nekem ez a duma, hogy elmúlt egy éves ehet mindent butaság. Mert nem minden gyerek ugyanolyan. Én nem adok neki ezért. Majd ha nagyobb lesz.
jan. 1. 09:12
14/20 anonim válasza:
"Szóval nekem ez a duma, hogy elmúlt egy éves ehet mindent butaság."
Na igen, vannak olyan emberek, akik képtelenek az értelmező olvasásra. Segitek: az átlag egy éves gyereknek MINDEN élelmiszer be van vezetve. Ha már kiemelted a cukrot, az is. Kb mindenben van cukor. A kenyérben is. Gondolom a gyereked azt azért eszik. A mérték a lényeg.
jan. 1. 09:24
15/20 anonim válasza:
A kenyeret nem eszi meg szóval tévedtél. Több mindent kipróbáltunk amiben hozzaadott cukor van mind ilyen hatással volt rá. A babakekszet példanak írtam. Úgyhogy lehet lepontozni nyugodtan, de én tartom, hogy nincs szülsége cukorra egy ilyen kis gyereknek. Majd ha idősebb lesz ehet eleget. Mellesleg az unokahúgomnál szintén ilyen hatása van a cukornak. Ő 7 éves és figyelni kell mennyi édességet kap. Ha te adod te dolgod, de az ha más nem ad minek kell leszólni? Én se szóltam le azt aki meg nem ad.
jan. 1. 10:09
16/20 anonim válasza:
15
Fuss neki megegyszer
jan. 1. 10:14
17/20 anonim válasza:
Te fuss neki inkább :D
jan. 1. 12:57
18/20 anonim válasza:
Etcsokit mondjuk a koffeintartalma miatt nem szabad adni egy ekkora gyereknek, annal meg az is jobb, ha a felsoroltakbol kostol akarmit.
De amugy en se adtam csokikat neki 1 evesen meg.
jan. 1. 19:32
19/20 anonim válasza:
Dehogy adnék. Felnőttnek is méreg,nemhogy gyereknek.
jan. 1. 23:54
20/20 anonim válasza:
14hónapos kapta a csomagot nem ti szülők? pár falatot kaphat belőle
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!