14 hónapos fiam van, velünk kb egykorú kisgyerekek is nagyon hangosan beszélnek? Az én fiam olyan hangosan beszél, nagyon durva. Nem győzök rá szólni, hogy halkabban. Normális ez?
Figyelt kérdés
Egyébként volt baj a hallásával. 5 hónapos volt mire orvosolni tudták. De megnyugtattak utána, hogy minden rendben. Azóta azért tesztelgetem. Mikor háttal áll akkor halkan beszélek, rögtön oda néz! Mondom neki hogy mond ezt mond azt pl: labda, alma, tata, mama, apa, baba. Szépen kimondja. Szóval szerintem a hallása rendben.tegnap 21:43
1/4 anonim válasza:
Ha volt baj a hallasaval, akkor erdemes elvinni ujra egy vizsgalatra :)
2/4 anonim válasza:
Ilyen idősen szoktak a gyerkőcök hangosabbak lenni a kelleténél.
Én a hallást kizárnám, h szépen kimondja utánatok a szavakat. Bár lehet hülyeséget mondok. Hátha valaki ír értelmesebbet nálam. De az biztos, hogy ők még nem tudják úgy szabályozni a hangerőt ahogy mi felnőttek.
3/4 anonim válasza:
A fiam 14 hónapos múlt és nagyon nagyon hangos. A hallásával semmi baj.
Ha mondom halkabban és én is halkabban beszélek, hogy értse mire gondolok akkor nagyrészt még hangosabban nevet. Ugyanez van, ha mondjuk valamire, hogy nem szabad.
4/4 anonim válasza:
Az előzmenyek miatt lehet hogy megnézetnem a biztonsag kedvéért, de amúgy az én lányom is akkortájt (olyan masfel éves korától) nagyon hangos volt, gondoltam is hogy jó kis orgánuma lesz... de nem, mar 3 eves korára "lehalkult", oviban már a halkabbak között van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!