Hogyha anyagilag megtehetnétek, hogy két kisgyerekkel elmenjetek (4 és 6 évesek) tengerpartra nyaralni, repülövel, elindulnátok?
18-as. :D:D:D Ezekszerint csak az én lányaim ilyen extra kényesek, mindenen nyafognak. A tavalyi Velencei tavazást is végignyafogták, túl meleg van, túl hideg van stb. Tengernél még nem voltam velük, csak elképzeltem, hogy ez lenne. Olyat meg már láttam, hogy a forró homokban hasraesett egy gyerek, a sajátomnak nem kívánom. Majd ha nagyobbak lesznek, megyünk.
16-os
Én pl. beszélek magas szinten angolul, finnül, németül és elboldogulok spanyolul és görögül is. Franciaországban mégis googletranslatel+mutogatással beszéltünk az orvossal, mert ő csak franciául tudott.
Krétán nagy eséllyel van telepített idegenvezető is, így a nyelvtudás miatt sem aggódnék.
Ne aggódj, szuper nyaralás lesz!
Köszönöm a biztatást mindenkinek! Meglátjuk, pozitivan kell hozzá állnom a dolghoz!Igen már nagyok valamennyire, és elég szot fogadóak. nem rosszak. Biztos élveznék ök is a tengert és a partot. a homokot, ahol lehet homokozni! Csuzdás, gyerekbarát szállást nézem ki, közel a parthoz. ahol vannak csuzdák nekik való, és a tenger a szállodához tartozo. nem kell sokat gyalogolni.
Meglátom, még nincs foglalózva!Tényleg nem tudunk semmi nyelvet, sajnos, de van a laptopon gogle fordito, legfeljebb azon tudunk kommunikálni. és ugy tudom van idegenvezetönk, az is segit ha valami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!