Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyha anyagilag megtehetnétek...

Hogyha anyagilag megtehetnétek, hogy két kisgyerekkel elmenjetek (4 és 6 évesek) tengerpartra nyaralni, repülövel, elindulnátok?

Figyelt kérdés
csak van bennem egy aggodás, hogy mi van ha netán akkor betegednek meg? hétröl lenne szó. repülövel. Kréta szigetére. nem olyan egyszerü haza jönni onnan. bár ha itt Magyarországon vagyunk, akkor is néhány óra az ut ha haza kell jönni. Kinek mi a véleménye, anyukák?
2016. máj. 10. 12:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
24%

18-as. :D:D:D Ezekszerint csak az én lányaim ilyen extra kényesek, mindenen nyafognak. A tavalyi Velencei tavazást is végignyafogták, túl meleg van, túl hideg van stb. Tengernél még nem voltam velük, csak elképzeltem, hogy ez lenne. Olyat meg már láttam, hogy a forró homokban hasraesett egy gyerek, a sajátomnak nem kívánom. Majd ha nagyobbak lesznek, megyünk.

16-os

2016. máj. 10. 14:53
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Persze, egy nyelvtudás biztonságot ad az embernek külföldön, de szükség esetén minden megoldható. Férjem például 5 nyelven beszél, de mikor orvoshoz kellett vinni a gyereket, nem sokra ment vele, mert az orvos meg csak spanyolul beszélt, mégis megértették egymást. Legyen nálatok egy görög meg egy angol zsebszótár.
2016. máj. 10. 14:54
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. beszélek magas szinten angolul, finnül, németül és elboldogulok spanyolul és görögül is. Franciaországban mégis googletranslatel+mutogatással beszéltünk az orvossal, mert ő csak franciául tudott.

Krétán nagy eséllyel van telepített idegenvezető is, így a nyelvtudás miatt sem aggódnék.

Ne aggódj, szuper nyaralás lesz!

2016. máj. 10. 15:12
 24/29 anonim ***** válasza:
11%
Én nem mennék. Ismerem a gyerekeimet, hogy tudjam a nyaralás végére egy életre elmenjen a kedvem a nyaralástól.
2016. máj. 10. 18:36
 25/29 anonim ***** válasza:
4 és 6 évessel már mennék, igen, mert már nem olyan kicsik, van annyi eszük hogy szót fogadnak és nem kell fél percenként utánuk szaladgálni mint egy 2 éves után. 1-2 évessel nem mennék, mert az tényleg nem kikapcsolódás egy szülőnek, de 4 és 6 évesekkel már lehet tartalmas élvezetes nyaralást csinálni aminek ők is nagyon örülnek.
2016. máj. 11. 10:29
 26/29 anonim ***** válasza:
Igen,ez igaz!mint a magyar rendőrös vicc a fuldoklóról, aki mennyi nyelven tudott kiabálni, a magyar rendőr mégse értette őt, mert magyarul pont nem:))
2016. máj. 11. 18:06
 27/29 anonim ***** válasza:
De még mennyire hogy mennék! Így is, pedig 10 hónapos a kisebbik gyerek. 2 óra repülőút, az semmi! Kocsival sokkal rosszabb lenne, mi 8 órát utaztunk két éve a horvát tengerpartra, de szuper volt és nem bántuk meg hogy belevágtunk (3 éves volt akkor a gyerkőc).
2016. máj. 11. 18:17
 28/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást mindenkinek! Meglátjuk, pozitivan kell hozzá állnom a dolghoz!Igen már nagyok valamennyire, és elég szot fogadóak. nem rosszak. Biztos élveznék ök is a tengert és a partot. a homokot, ahol lehet homokozni! Csuzdás, gyerekbarát szállást nézem ki, közel a parthoz. ahol vannak csuzdák nekik való, és a tenger a szállodához tartozo. nem kell sokat gyalogolni.

Meglátom, még nincs foglalózva!Tényleg nem tudunk semmi nyelvet, sajnos, de van a laptopon gogle fordito, legfeljebb azon tudunk kommunikálni. és ugy tudom van idegenvezetönk, az is segit ha valami van.

2016. máj. 12. 09:21
 29/29 anonim ***** válasza:
Igen. gyerekek születése előtt egy évvel (idén lesz 5 éve), hogy külföldön voltunk
2016. máj. 12. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!