Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elindulnátok holnap egy beteg...

Elindulnátok holnap egy beteg gyerkőccel programokra?

Figyelt kérdés
2 éves lányomnak tegnap dél óta folyik az orra és nagyon pici hőemelkedése van.Holnap mennénk a városi programokra....Ti elindulnátok?

2012. aug. 19. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
ha nem láza vidd el nyugodtan.
2012. aug. 19. 13:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én abból indulnék ki, hogyha nekem folyna az orrom és hőemelkedésem lenne, akkor lenne-e kedvem a tömegbe sétálgatni. Nekem nem lenne.

A hangulata milyen? Eszik rendesen?

2012. aug. 19. 13:45
 3/11 A kérdező kommentje:
enni eszik...hangulata hullámzó:S
2012. aug. 19. 13:48
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Max. a reggeli vagy az esti órákban, mert ebben a hőségben, amit mondanak holnapra még egészségesen sincs kedvem menni!!! Ha hőemelkedése vagy láza lesz, akkor egyértelműen nem!!!
2012. aug. 19. 13:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha hőemelkedése is van,jelzi hogy vírusfertőzés áll a háttérben. Ez lehet maga a betegség, de lehet egy komolyabb fertőzés első tünete is. Ilyenkor gyengébb az immunrendszer,nem tenném ki egy másik fertőzés benyelésének lehetőségére. Plusz mást se fertőznék meg. Egy 2éves gyerek még nem tudja mi az az aug.20, nem lesz semmi baja ha otthon marad. Meg lehet szólni a véleményemért, bár van 2 kisgyerekem, nem sterilizáltam őket,nem védtem őket a széltől, naptól, fagytól, nem vagyok egy paramami,de beteg gyereknek otthon a helye. Ha van kertetek,oda kimehet,de tömegbe nem kéne,főleg ilyen kuka melegben. Jobbulást
2012. aug. 19. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben az utolsóval értek egyet. Beteg gyereknek otthon a helye, a hőemelkedés pedig egy intő jel, ha vigyáztok nem lesz komolyabb baj. Szerintem ezek a programok még egy egészséges 2 évest, sőt még egy felnőttet is lefárasztanak.
2012. aug. 19. 16:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is folyik az orra és hőemelkedése volt ma, vagyis 38-ig ment fel. Semmilyen körülmények között nem vinném és nem viszem programokra. Én amúgy is olyan vagyok, hogy nagyon hamar megbetegszik a gyerekem és ha azt látom, hogy játszótérre, játszóházba, közösségi programokra elhozzák a beteg gyereket, hogy őszinte legyek sikítani tudnék. Az óvoda olyan szempontból más, hogy oda úgymond kényszerből viszik az emberek orrfolyással a gyereket, hőemelkedéssel ugye oda se visszük. Ha viszont nem muszáj közösségbe menni betegen, akkor ne tegyük. Persze ez csak az én véleményem.
2012. aug. 19. 18:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Tavaly november óta nem volt beteg:(

Mi soha nem megyünk sehová,ezért is vártuk ennyire a 20-át...

Dél óta nem mértem 36.2-nél többet,de az orra rendületlenül folyik...:(

Egy kicsit önző dög vagyok,mert hónapok óta nem voltam sehol én sem,és olyan jó lett volna kimozdulni...a férjemnek sem volt hónapok óta szabadnapja,csak most a 3 nap(2 munkahely)...

2012. aug. 19. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Hogy van a kislányod?

Mentek végül?

2012. aug. 20. 08:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm,sokkal jobban van.Tegnap dél óta nem volt hőemelkedése sem....az orra már nem ömlik,de még szívogatni kell...

Nem tudtuk még eldönteni ,hogy mi legyen.Lehet majd déli alvás után elmegyünk egy kicsit....

Debrecenben lakunk és itt virágkarnevál van,ami nagyon szép:)A kicsi biztos nagyon élvezné,de ha vacakul lesz természetesen nem megyünk....

2012. aug. 20. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!