Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szeptemberi ovikezdésnél...

Szeptemberi ovikezdésnél milyen hamar lett beteg a gyermeked és milyen betegséget kapott el?

Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem, novemberre lett beteg, akkor begyulladt a mandulája (ez az egy gyenge pontja van, de szerencsére ezzel is viszonylag ritkán van gond), illetve decemberben kapott egy kötőhártya gyulladást, de hát az tényleg nagyon fertőző, azon a héten csak két gyerek maradt az egész csoportban.
2012. aug. 18. 15:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. És emlékszel, hogy a kezdéskor lettek sokan betegek? Pl. lepkehimlő, bárányhimlő, egyéb súlyosabb betegségek voltak már szeptembertől?
2012. aug. 18. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi az a lepkehimlő? Bocsi az offért
2012. aug. 18. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
két hét után, torokgyulladás.
2012. aug. 18. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem szeptemberi, hanem még tavaly áprilisban kezdte az ovit és először november végén lett beteg, felsőlégúti vírust szedett össze, ami kruppba torkollott.

Azóta egyszer volt hasmenéses vírusa, egyszer hörghurut és egyszer fülgyulladás.

Himlők, kötőhártya nem volt másfél éve a mi ovinkban.

2012. aug. 18. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Kismama vagyok és kicsit félek, hogy mit fog hazahozni. A doktornő főleg a himlőktől óv. Dehát, ha elkap valamit, akkor én is el fogom.

Nem is tudom, hogy szeptembertől járassam -e, amit vár már vagy bízzak a jószerencsénkben?

2012. aug. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!