Mitől lett ilyen hirtelen beteg?
Figyelt kérdés
19 hónapos lányom tegnap egséz jól elvolt, kicsit nyügősebb volt, de gondoltam a foga.
Ahogy felébredt a délutáni alvásból magas volt a hője 37,9,majd folyt egy kicsit az orra. Nálunk ez szokásos fogzásnál így még nem aggódtam.
De estére valami katasztrófa lett a helyzet, picit köhögött, 38 ra felment a hője fürdés előtt, majd egész éjszaka alig aludt valamit, szörcsögött szegénykém, de hibáa fújtam és szívtam az orrát semmi nem változott.
Délután lesz doki, viszem is, de fogalmam sincs mitől lehetett hirtelen ilyen beteg????
2012. jún. 27. 08:11
1/3 anonim válasza:
Szia.
Ne aggódj,biztosan csak megfázott,vagy a torka lesz a bűnös.Ezekben a furi napokban nem is csoda,napokig 35° utánna meg 25°.Vidd el dokihoz,addig is próbálj neki mézet adni.:)
Jobbulást!
2/3 anonim válasza:
Valami nyári vírus van. Én se hittem el de minden ismerősöm beteg én is pedig 16 éve korom óta az orrom se folyt, de én is benyaltam valamit. Mind a 2 gyerekem beteg volt 3 éves és a másik 2 hónapos. Gondolhatod :(
3/3 anonim válasza:
Én is megfázásra gondolok, mert a reggelek nagyon hűvösek, délután meg ki lehet tikkadni. Éjjel is megizzadhatott, utána a vizes hátát érte a levegő, ha kitakarózott vagy bármi. Ne essél kétségbe, szerintem csak náthás. Biztos hamar kijön belőle, addig is minél sűrűbben szívogasd az orrát. Az nagyon jót tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!