Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha beteg a babátok/gyermeketek...

Ha beteg a babátok/gyermeketek betegen kiviszitek az udvarra?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak (2 éves) piros a mandulája, már csak hőemelkedése van (37.4 levonva) nem lehet bent tartani,állandóan menne.Csütörtök éjszaka volt magas láza,kapott rá injekciót azóta nem volt lázas,csak néha hőemelkedése van.Kapott antibiotikumot, kapja is rendesen.Ma nem tudom kire hagyni,viszont mennem kell a városba,vihetem magammal?Teljesen jókedvű, vidám,olyan eleven mint szokott lenni.

Illetve anyósom kórházba van, műtötték a lábával, szeretné látni a kicsit, nem vinnétek ti sem igaz?

2012. júl. 14. 06:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha már nem lázas,akkor kivinném a levegőre. Az jobb neki,mint a lakásban.
2012. júl. 14. 06:42
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

Én simán kiviszem ilyenkor már őket.

A kórház: nem vagy valami jóban az anyósoddal, ugye? :-) Mert amúgy simán bevihetnéd, ha a boltban nem lesz baja, akkor anyósod is láthatná néhány percre, egy kisgyerekkel amúgy sem lehet hosszú távon beteget látogatni, úgyse marad nyugton. De beugorhatnátok, hogy találkozzanak picit.

2012. júl. 14. 06:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Jóba vagyunk anyósommal :)Csak nem akarom,hogy betegebb legyen.Busszal mennénk,aztán meg villamossal.Akkor azt mondjátok,hogy nem lesz gond ha visszük?Most olyan gyógyszert szed,amit már szedett a mandulája miatt egyszer, szépen meggyógyult akkor is tőle.Szerdán is voltunk bent nála,nem is tudtunk sokáig lenni,az egész ortopédiát bejárta. :)
2012. júl. 14. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!