Beteg a gyermeketek? Kisfiam már az éjjel nagyon csúnyán köhögött, meg folyik az orra. Megpróbálom a hétvégén kikezelni, meg hétfőn se lesz bölcsi. Keddre hátha rendbe jön.
Szia!
Én is tegnap vittem orvoshoz a bölcsis fiam,neki is folyik az orra,és köhög.A csoportba az összes gyereknek folyik az orra!Én nagyon mérges vagyok a bölcsire,mert reggelente,ahogy megyünk látom,hogy locsolják fel az egész udvart,beleértve a homokozót is,ahol az én fiam imád lenni.
A másik problémám pedig az,hogy ebbe a szeles időbe,ami a héten volt,nem adnak rá sapkát,pedig van bent neki vastagabb,vékonyabb is.
Én is hétvégén szeretném kikúrálni,esetleg próbáljatok meg gőzóli törölköző alatt.
Jobbulást nektek!
Miért kell azon mérgelődni, hogy fellocsolják a bölcsöde udvart? Hozzá tartozik a munkájukhoz.
Sapkát meg májusban már nem szoktak a gyerekre adni. A séta nem egyenlő az udvari rohangálással, attól nem fog megfázni....
A kérdésre: az én lányom is így kezdte, aztán tüdőgyuszi lett a vége. Te látod hogy van, de ha belázasodik, vagy sokat köhög, vidd ki az ügyeletre.
MI is így vagyunk: csúnya köhögés+orrfolyás.Én meg pont azokat a gyerekeket nézem meg, akiken ilyenkor nincs sapka. Mindegy milyen hónap van, ha egyszer rossz az idő...
Mielőbbi gyógyulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!