Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyha anyagilag megtehetnétek...

Hogyha anyagilag megtehetnétek, hogy két kisgyerekkel elmenjetek (4 és 6 évesek) tengerpartra nyaralni, repülövel, elindulnátok?

Figyelt kérdés
csak van bennem egy aggodás, hogy mi van ha netán akkor betegednek meg? hétröl lenne szó. repülövel. Kréta szigetére. nem olyan egyszerü haza jönni onnan. bár ha itt Magyarországon vagyunk, akkor is néhány óra az ut ha haza kell jönni. Kinek mi a véleménye, anyukák?
2016. máj. 10. 12:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. Egyebkent a vilag minden tajan vannak am orvosok, korhazak, es nonek fel gyerekek.
2016. máj. 10. 12:54
 12/29 A kérdező kommentje:
hát annyira nem, hála, de a fene tudja.... egy idegen országba van az ember. Gyerekekkel még nem voltunk, csak belföldön nyaralni. Hála...kop...kop... soha semmi baj nem volt.a magyar nyelven kivül nem tudunk más nyelven..
2016. máj. 10. 12:55
 13/29 A kérdező kommentje:
Sok bátor anyuka van. köszönöm a biztatásokat. Én vagyok ennyire Besz...i, vagy nem is tudom... Persze igaz, hogy akkor sehová ne induljon az ember. Csak gondolok itt arra, ha netán van valami baj, láz, torokgyulladás, egyéb... akkor oda az egész nyaralásunk. mert akkor nem azt csinálja az ember, amit szeretne. fürdés, egyéb...és akkor kifizetted a nemkevés összeget.
2016. máj. 10. 12:58
 14/29 anonim ***** válasza:
75%

Ha igy indulsz neki, tenyleg soha nem nentek sehova.

A gyerekek konnyen atveszelik abetegseget, visztek lazcsillapitot es ugyanugy tud jatszani. Ezt nem lehet megmondani mikor mi tortenik, ennyi erovel senki nem menne nyaralni.

2016. máj. 10. 13:02
 15/29 anonim ***** válasza:
75%
Ha a Balcsin lázasodik be, akkor is oda a nyaralás. Mondjuk így, hogy nem beszéltek semmilyen idegen nyelven, így egy kicsit valóban elgondolkodtató.
2016. máj. 10. 13:13
 16/29 anonim ***** válasza:
2%
Nem vinném őket, de nem amiatt mert a betegségeken aggódom. Nekem ez nem lenne így kikapcsolódás. A tenger sós, a gyerekek nyűgösködnének, hogy csípi a szemüket stb, a homok nagyon forró tud lenni (ha homokos part van), még egy felnőtt talpát is égeti. Azért meg nem utaznék/fizetnék annyit, hogy a szálloda medencéjébe legyünk egy hétig.
2016. máj. 10. 13:59
 17/29 anonim ***** válasza:
32%
A fiam 15 honapos volt mikor Korzikára mentunk nyaralni. Nem volt semmi gond. (ö már elotte is tobbszor repult) Ha akkor vagy ott lesznek betegek, nicns semmi baj, ott is van orvos, sot gyogyszertár is :))) Ne aggodj, nincs miért.
2016. máj. 10. 14:18
 18/29 anonim ***** válasza:
96%

"A tenger sós, a gyerekek nyűgösködnének, hogy csípi a szemüket stb, a homok nagyon forró tud lenni (ha homokos part van), még egy felnőtt talpát is égeti. "

Emiatt nem nyugodkodott a fiam.. micsoda indokokat irtál le :D

természetesen én se sétálok mezitláb az 50 fokos homokon, értelmes emberen papucs van, gyerekeknek lehet venni olcson decathlonban szandál szeruséget.. Természetesen fel kell szerelkezni, napernyo, napkrémek stb, gondolni kell sok mindenre, de egy 4 és egy 6 éves már nem csecsemok. Nem fognak azért sirni, mert csip a tenger vize :D

2016. máj. 10. 14:37
 19/29 anonim ***** válasza:
75%

Szia,

én egyedülálló anya vagyok, a kisfiam 5,5 éves.

Múlt hónapban EU-n belül repültünk, kicsit több, mint 1 hétre mentük. Nagy élmény volt a gyerekecskémnek és nem volt semmi gond. Sőt a reptéren, gépen általban figyelmesebbek a kisgyerekekkel (repülő 20 perccel később szállt fel, már hozták a színezőket, plusz kaját pedig ECO osztályon utaztunk Bécsi átszállással, nem egy eget rengetően hosszú időt)- sőt mi Schwechat-ra is orangeways busszal mentünk ki (kettőnknek a buszjegy 4.500 Ft volt, UNO kártyáztunk az úton meg olvastunk, ennyiből még a matricák vagy a reptri parkolás sem jött volna ki és én is tudtam rá figyelni, nem a vezetésben fáradtam el, nem volt sokkal lassabb, mint kocsival).

Így márciusban háztól házig (átszállással, busszal, reptéri várakozással stb.) kb. 10 órát voltunk úton, semmi gond nem volt.

Alapvető, hogy ennivaló (akkor is, ha adnak), készpénz (akkor is, ha többféle kártyád van), higiénés eszközök (nedves törlőkendő stb.). egy csereruha kell egy kis hátizsákba. Vigyél játékot/könyvet, szórakoztató dolgokat, kedvenc plüssállatot a kézipoggyászban- mivel nekik már ülést kell venni, így nyugodtan készülhetnek saját bőrönddel és fedélzeti táskával (hátizsákkal).

Betegség: EU kártya, gyógyszerek átlátszó tasakban bezacskózva a kézipoggyászban és jószerencse, más nem kell :)

2 hónap múlva Erdélybe megyünk kocsival ketten :)

Jó utat.

2016. máj. 10. 14:44
 20/29 anonim ***** válasza:
75%
Hát igen, ez így máris más, ha csak magyarul beszéltek. Biztos, hogy csak magyarul beszéltek? Olyan hihetetlennek tűnik a mai világban ez. Nem kell irodalmi nyelvet beszélni angolul persze, de azért annyit, hogy ez és ez van a gyerekkel, nyilván a tünetek neveire rá kell guglizni előtte. Esetleg egy angol zsebszótárat vihetnétek, tuti van külön egészségügyre vonatkozó is. És majd mutogattok a dokinak a szavakra.
2016. máj. 10. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!