Hogyha anyagilag megtehetnétek, hogy két kisgyerekkel elmenjetek (4 és 6 évesek) tengerpartra nyaralni, repülövel, elindulnátok?
Hány hétről van szó? Nem írtad a számot végül a kérdésben:) De egyébként mi is elmennénk, mi amúgy is mozgósak vagyunk,szeretünk repülni is, terhesség alatt se féltünk az ilyesmitől. Beszéltek nyilván legalább angolul, lesz biztosításotok, felesleges szerintem előre aggódni a betegségeken.
Terhesség alatt Máltán voltunk, és tök szuper volt!:)
Kisebb gyerekeink vannak, de mi elmegyünk. Tavaly Spanyolországban voltunk, idén Portugália lehet a befutó, a héten tervezünk dönteni és foglalni. 10 nap, 2 hétre szoktunk menni.
Amennyi plusz nálam a gyerekkel való utazás igényel. Előre megnézem, hogy ott ahova megyünk merre van olyan orvos, ahol betegség esetén el tudják látni. Utánanézek a biztosítónál, hogy az adott helyen való ellátást milyen finanszírozással fizeti. Illetve utánakérdezek, hogy az adott helyen orvosnál, beszélnek e bármilyen olyan idegen nyelven amit ismerek, ha nem akkor kitől tudok segítséget kérni.
Lázmérőt, lázcsillapítót, olyan ami bevált azért vinnék.
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint én vagyok parázós tipus.Egyébként egy hétre mennénk.
Biztositást mindenképp kötnék. Jó bátor vagy, hogy kicsi gyerekkel Tenerifére elmentetek. Mi voltunk gyerekek nélkül, anno, de ha jol emlékszem, 6 óra volt a repülö ut. Ide Krétára 2 órát mondtak.
3 evessel es 8 honapossal repultem EGYEDUL 9 + 5 orat ! Del Amerikaba.
2 oras utra ket ovodassal siman mennek. Nem ujszulottek mar, ott is van orvos, Europaba mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!