Anyukák, ti ha megtehetnétek akkor elköltöznétek kerts házba vagy jobb a panel?
Társasházat választanék, de hatalmas nagy terasszal, legalább 50 nm, a lakás pedig legyen kb 80-90 nm.
Igaz, ha hozzám vágnának egy kertes házat, nem utasítanám vissza :) De nekem semmi kedvem nem lenne a kertet túrni, se locsolni, se semmi hasonló.
Társasház 2. emeletén lakunk, udvar van, de az kocsibeálló, így kert nincs.
Minden vágyunk egy pici kert tűzrakó helyjel, gyümölcsfával, homokozóval.
Most még valószínűleg nem mérem fel, mennyi plusz munkát jelentene a kert, de nagyon szeretnénk kipróbálni.
Megtehetjük szerencsère most költözünk. Kertesben nőttünk fel, nagy vàgyunk volt. Kutyànk is van iszonyat jo lesz. Nagy munka a kert igaz, de rengeteg èlmèny is.Nem fog hiànyozni a Nyugati tèr :-)
..
igen, azonnal, persze nem mindegy hol van az a ház
itt Szolnokon "gettós" helyeken 3 millió ft alatt vannak már kacsalábon forgó kertes házak amiket meg tudnánk venni
de nincs értelme mert nem rakhatnánk ki egy biciglit sem az udvarba anélkül hogy el ne tűnne reggelre
a belvárosban meg 12M tól kezdődnek sokkal gázabb lakások
Nem költöznék kertesbe, pedig ott nőttem fel.
/Talán pont ezért nem akarok visszamenni./
Nem szeretek kertészkedni, nagyon sok szabadidőt felemészt a kert gondozása, amit a családtól kell elvonni.
A szomszédokkal jópofizni, beszélgetni, nem lehet nyugodtan kiülni a kertbe, mert rögtön kell valami a szomszédnak, nem volt egy nyugodt pillanatunk sem!
Inkább kirándulunk, nyaralunk helyette, bár a szalonnasütés, bográcsozás azért nekem is hiányzik, az volt az egyetlen pozitívum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!