Elindulnátok 2 éves kisgyerekkel meitaiban holnap egy közel 5 órás túrára?
Én biztos hogy nem! És nem azért mert nem akarnám vinni hanem azért mert a lányom 2évesen már 18kg-volt,meg egyébként sem ülne benne túl nyughatatlan ahhoz!:) Másfél éves korától már a babakocsit is alig használjuk.
De te ismered a gyerekedet milyen,ha nyugodt gyerek és persze nem olyan nehéz akkor miért ne!:)
Biztos hogy nem mennék!
Hideg van, annyit egy 2 évesnek nem jó kint lenni, a fagyos levwgőt belélegezni! Megfagy az arca, a keze, a lába ha nem mozog!
5 óra alatt azért 2x pisil, ahoz le kell vetkeztetni!
Na meg ennivaló, a szendvics is megfagy, termosz teát is cipelni, ami nem is elég 5 órára!
Nincs az a pénz amiért elvinném!
Nyáron cipeltem a 15 kg-ős gyereket 6 km-át, 3 órát, úgy hogy felváltva vittük 3- an, meg sétált is, elkapott az eső, éhes volt, szomjas volt, kakálnia kellett...
Soha többet ilyet, alig vártam hogy a kocsihoz érjünk, szidtam magam miért nem vittem a sport babakocsit. Végig lefelé mentünk, felfelé kivitt a kisvonat, de így is kemény volt!
2 éves kisgyerekkel télen 5 órás túra?
Kicsit gondolkozzatok már!
Bármi történhet, hideg van, szétfagy. Ha meg sétál, gondolom a felnőttek nem az ő tempójában szeretnének túrázni.
Ha azt írod 5 km, arra azt mondom, rendben, de 15...?
Vagy ha ekkora a táv, de nem télen. És mi van, ha téved a meteorológia? Az ország egyik felében hótorlasz, hófúvás, ki tudja nem lesz-e felétek is rosszabb idő.
El nem indulnék, az tuti, épeszű ember nem is gondol ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!