Elindulnátok 3 hónapos babával a Balatonhoz? ( Miskolcról,380 km, kb 3-4 órás út)
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 14:21
1/7 anonim válasza:
Persze! Simán. Főleg, ha autóhoz van szokva a babóca! Ráadásul sok-sok pihenő van, ahol meg is lehet állni majd egy kicsit pihenni és levegőzni, etetni, pelusozni. Vagy úgy igazítjátok az indulást, hogy az épp alvás idő legyen neki!
2/7 anonim válasza:
Én 4 hónapos babával indultam és Pestről, de mindem jól ment. Tervezz be az útba legalább kettő, de akár három pihenőt is, amikor eszik a babád, pelust cserélsz, levegőztök, ilyesmi és vigyél csörgőket, rágókákat az útra, akkor nem lesz gond. Jó utat és jó nyaralást!
4/7 anonim válasza:
2 és fél hónapossal duplaennyi utat tettünk meg! jó kikapcsolódást!!!
5/7 anonim válasza:
Simán. Jártunk már Horvátországban is, mikor kislányom 2 hónapos volt. 5 órát utaztunk. Mikor elindultunk elaludt, aztán egyszer kivettem szopizni, mert éhes lett, visszatettem, és aludt tovább. :-)
6/7 anonim válasza:
5 hónapossal Görögországba megyünk autóval (Korfu, Zakhintosz)
7/7 anonim válasza:
Mi is miskolciak vagyunk, és megyünk a Balcsihoz, igaz ő akkor már 5 hónapos lesz. Semmi gond nem lesz! Az autót szerintem minden baba szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!