Elindulnátok egy 2,5 hós babával repülőútra?
Párom külföldön dolgozik és kimennék hozzá később kisfiammal, akkor lesz 2és fél hós. Első baba, kicsit tapasztalatlan vagyok.
Pestre kocsival k.3 óra, maga a repülő út 2,5 óra plusz a várakozás, checkkolás, stb. Durván 10 óra tortúra.
Ti elindulnátok?
Ha igen van esetleg valami jó tanács amire figyeljek?
Köszönöm előre is!
Köszönöm előre is!
Ha a babád birja persze! Multkor valaki Kanadába készült ilyen picivel!
Irigyellek!, mert a lányommal éppen egy 30 perces utat tudunk megtenni aztán tiszta hizsti nem tudom mi lesz később. 2 éves mult.
A pici simán alszik a repülőn, a tranzitban, bárhol...
Egy jó tanács:
Emelkedés és süllyedés közben szoktak sírni a picik, mert fáj a fülük a nyomásváltozástól. A felnőtt emberek ilyenkor nyelnek egy nagyot és attól "kipattan" a fülük. A kicsik nem tudják ezt, így érdemes ilyenkor inni adni nekik.
Jó utat! A Pasid biztos örülni fog nektek!
Szioka!
Szerintem az elso valaszolo rolam beszelt :)))
Azota mar eltellt 1 ev a fiam mar 16 honapos.
Amikor 2 honapos volt haza utaztam vele Magyarorszagra majd 2 es fel honap mulva jottem vissza Kanadaba.
Nagyon jol birta,vegig aludt szinte :) Amit a masodik valaszolo irt azt en is ajanlom a fel es le szallasoknal.
Sokkal konnyebb utazni picivel mint mondjuk egy 2 evessel. Jovo nyaron utazok megint haza par honapra akkor lesz 2 eves a fiam,szerintem nehezebb lesz ez az ut.
Ha barmi kerdesed van,szivesen valaszolok :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szerintem mi is mindenképp bevállaljuk, kisfiam egyébként is nagyon nyugodt baba. Pocakban már többször megtettük ezt az utat, remélem már majd kinn is tetszeni fog neki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!