Elindulnátok 2 éves kisgyerekkel meitaiban holnap egy közel 5 órás túrára?
Figyelt kérdés
15 km-t mennénk, szervezett túra, még csak rövid távokon voltunk vele. Holnapra csapadékot felénk nem igérenek, kb -3 fok lesz, szélcsend. A hidegtől tartok. A hátamon mindig elalszik, de nem fog fázni akkor?2013. jan. 18. 16:08
11/13 anonim válasza:
hát holnapra extrém hideget ígérnek, legalábbis ahol mi lakunk, most megnéztem a met.hu-t -5 és -10 közöttit biztos hogy ne vinném! sőt, jómagam sem mennék :)
12/13 anonim válasza:
Ekkora távra mínuszokban biztos nem mennék el egy 2 évessel.
Jó időben semmi kifogásom ellene, de ilyen hidegben nem tudod annyira beöltöztetni, hogy ne fázzon annyi időn keresztül úgy, hogy nem mozog.
Kíváncsi vagyok, mit tettetek végül?
13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végül elmentünk, 5 órát voltunk kint, 2 szer aludt a gyerkőc 1-1 órát. Nagyon jo volt! Én örültem, hogy elmentünk. Bár a végén kicsit nehéznek érzetem már, de jo volt!
2013. jan. 21. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!