Elsős gyereket is visszatarthatnak egy évet, volt akit nem engedtek tovább?
utolsó, olvastad a kérdező válaszait egyáltalán?? komolyan, olvasd el.
igen van egy csomó lusta tanítócska. evvan. vannak akik meg dolgoznak. Aki lustát fogott ki, esetleg több gyerk van, akkor tuti tudja milyen a lusta is... problémageneráló, a nem szimpatikus gyerekeket mindenáron buktatni akarja stb... Náluk nem ritka, hogy a lehúzott gyerekek suliváltás után versenyeket nyernek, és hirtelen totál jól teljesítenek... És ez nem egy két eset, hanem rengeteg. De biztos neked van igazad, csak szuper tanítók vannak... csak akkor nem stimmelnek a kérdező aéltal leírtak...
elsős gyerek könyörgöm, még a NAT szerint se kell ezeket tudnia első végére így. ezek nem hibák. a gyerekek fejlődési üteme nem homogén. ezt egy tanítónak pláne figyelembe kell venni...
hja, irodista vagy... akkor te mindent tudsz, bocs :)
Irodista? Nem is tudtam, hogy még használatban van ez a kifejezés. Abszolút a közelében sem járok annak, hogy mindent tudjak, ezért is tanácsoltam (most már lassan írom, hogy te is értsd), hogy kérdezzem meg olyat, aki ért hozzá.
Igen, olvastam a kommenteket. Például ahol Anyuka azt írja, a gyereknek nincs részképeség-zavara, mert nem téveszt betűket. Ha ez ennyiből állna, valóban nem lenne szükség fejlesztő pedagógusokra. Mondjuk szerinted tényleg nincs :) Hát mindenesetre ez is egy vélemény, tudomásul vesszük.
Egyébként azt hiszem, elég alaposan tájékozódtam a környékbeli iskolákról, évekig jártam a nyílt órákra, hogy megismerjem a tanítókat és olyanhoz írattam be a gyerekemet, akiről nem vagyok olyan lesújtó véleménnyel, mint te a tanítókról így általában. Akit lustának tartok, ahhoz nem íratnám be a kisgyermekemet... Azt hittem, ez elég magától értetődő.
És miért tanítócska? Szabad kérdeznem, te mivel foglalkozol, ami miatt feljogosítva érzed magad, hogy ilyen becsmérlő, gúnyos hangon írj az embertársaidról? Valóban kíváncsivá tettél.
mert a bemutató óra az aztán a mérvadó :D :D jó vicc...
azért vagyok ilyen becsmérlő véleménnyel jópár tanítóról, mert rohasztják a szakmát a lustaságukkal.
fejlesztő pedagógusokra meg szükség van. De nem az egyengyereket szabókra. hanem a tényleges győgypedekre, akik személyre szabott módszerekkel dolgoznak.
hja pedagógus vagyok ;) szóval én nem csak bemutató órák alapján mondom a véleményem.
amúgy sok helyen nem tudnak a szülők sulit választani, eszik, amit kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!