Miért vállal valaki két pici gyereket ha egyedül nem bírja?
Nem ítélkezni akarok, nekem egy gyermekem van. Sógornőmnek gyönyörű családja van, legalábbis látszatra. Van egy álomba illő férje aki borzasztóan szereti, rendkivul családcentrikus, rendes, tisztességes ember es van ket tervezett gyermekük. Ket kislány.
Amiota a masodik megszületett mast sem hallok csak, hogy a sogornom kikeszul, nem bírja, folyton anyosomnak passzolna a gyermekeit mondván Ő csak igy tudja elintézni a napi teendőit. (bevásárlás, takaritas, kozmetikus stb...) nekem panaszkodja ki magát anyósom, hogy sok mar neki h folyton az unokakra kell vigyáznia, mert rendben van, imadja oket es szívesen megy de neki is vannak dolgai, betegeskedik faj mindene es kimeríti az ide-oda rohangaszas. Azt mondta hogy minden nap nem fogja bírni... De ugye nem akarja elmondani a lanyanak mert megbantani sem akarja es szeretne segíteni. En latom a sógornőmön h szereti a gyermekeit, törődik velük, de megis azt latom Neki igy kenyelmes. En probaltam finoman utalni anyósomnak arra, hogy miert vallalja ha nem birja de nem akarok beleszólni .. Nekem id van segitsegem en is elek vele de a sogornom folyton nyavog, hogy O ezt nem fogja bírni... De konyorgom ha ezt O tudja akkor miert vallalt tudatosan ket gyereket? Semmi közöm hozza csak dühít h szinte elvarja h amig O bevasarol stb valaki otthon rendezze a háztartást plusz a lanyokra vigyazzon de mi lenne ha nem lenne aki besegitsen? Lehet, hogy rosszindulatunak tűnik csak kicsit kiakadtam rajta, hogy miert gondoljak sokan h a nagyszulonek kutya kotelessege az unokara mindenkor vigyaznia es besegitenie..
van, amikor egy gyerek mellett is besokall az ember.
valszeg ez is ilyen átmeneti időszak lehet
Örülök,hogy nem ilyen sógórnőm van mint Te! Minden lében két kanál...
2 gyerek sem egyforma de ugye ezt te nem is tudhatod mert neked 1 van,de az észosztás aaaaaz megy. Lehet h az 1.haláli nyugodt kisbaba volt,akivel öröm volt még az "éjszakázás" is,míg a 2.fél óránként kel,sír éjjel s nappal is. Fáj a hasa..bármi. szted tudta?? Miért okoskodsz más életébe?
Egyébként a megfogalmazásból lejött,a féltékenység nagyon kijön! Főleg apukára!
Nekem is 2 gyerekem van, egyik 21 hónapos, másik 10 hónapos. Nagymamák nem idősek, de dolgoznak és van saját életük. Amikor van kis szabadidejük, nem akarom rájuk sózni a gyerekeket minden alkalommal.
Tudom sokan nem tehetik meg, de egy fizetett babavigyázó aranyat ér. Hetente 2x jön, addig én mindent elintézek, ő a gyerekekkel van, ha kell segít takarítani is és mindenki boldog. Nagymamák persze vigyáznak a gyerekekre, de akkor azért töltenek együtt időt, mert szeretnének, és nem azért , hogy én félörülten rohangáljak ügyintézni.
Előző vagyok. Még 1x elolvastam a kérdést...
A nagymamának kell hozzájuk menni és miközben vigyáz a gyerekekre még pakoljon is össze ha jól értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!