Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Otthon hagynátok egyedül 6...

Otthon hagynátok egyedül 6 évest 2 órára?

Figyelt kérdés

6 éves múlt, lebetegedett, nekem meg muszáj holnap elmennem, nélküle.

arra gondoltam, hogy beteszek neki egy olyan mesét amit biztosan végig néz. nagymama 2 percre dolgozik, 20 percenként át tud ugrani ránézni, adni neki amire szüksége van. persze ez a b terv, abban bízunk, hogy elengedik arra a 2 órára, de ha nem, akkor így, ennyi idősen otthon mernétek hagyni?

2016. márc. 15. 11:34
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
63%

Tulajdonképpen HOVÁ mégy, hogy ennyire nem akarod magaddal vinni?

Igazán nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ahová nem lehet egy (szerinted abszolút nyugodt és jó) gyeret magaddal vinni, és amit nem tudtál annyira elöre, hogy megszervezd a felügyeletet.

Pontosabban az egyetlen egy intim találkozás valakivel , de ez meg nem olyan, amit egy normális anya ne halasztana el a gyereke érdekében.

Szóval, írd már meg légyszíves, mi az a fontos dolog, ahová nem tudod magaddal vinni a gyereket

2016. márc. 15. 15:22
 42/59 anonim ***** válasza:

Azert nem akarja kivinni utolso mert beteg. Ha otthon fekszik lazasan, megertem hogy nem akarja hurcolaszni. De ha vegkepp nincs mas megoldas meg mindig jobb jol feloltoztetve kivinni mint egyedulhagyni.

Amugy ha ennyire halaszthatatlan a dolog, akkor az apja vegyen ki egy nap szabit. Vagy legalabb felnapot.

2016. márc. 15. 15:28
 43/59 A kérdező kommentje:

intim találka? :D

nst-re, magzatvíz csekkolásra megyek a szülészetre, épp eszű ember nem visz beteg gyereket az újszülöttek közé! nincs magas láza, nem súlyos beteg, de oda akkor sem vihetem.

amúgy közben megoldódott, lesz aki átjön arra a 2 órára :)

2016. márc. 15. 16:17
 44/59 A kérdező kommentje:
42es, apa szabadsága nem opció, nagyon kelleni fog az nemsokára ;)
2016. márc. 15. 16:19
 45/59 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy hagynám! Főleg nem betegen.
2016. márc. 15. 16:57
 46/59 anonim ***** válasza:
54%
Épeszű emberben fel sem merül, hogy magára hagyjon egy 6éves gyereket.
2016. márc. 15. 17:55
 47/59 anonim ***** válasza:

Na, akkor mindenki megnyugodhat.

Örülök!

2016. márc. 15. 19:10
 48/59 anonim ***** válasza:

Nem kötekedni akarok, de egy napot ha kiír, az nem oszt nem szoroz. Vagy abban a két órában hazaugrik, vagy addig nem megy el apa, míg vissza nem érsz.

Nem hagynám otthon. Persze, ne gondoljunk rosszra, lehet, nem történne semmi, de mi van, ha te vagy az 1%, akivel mégis..?! :) szóval szerintem ezt gondold át, nyilván nem kevés logisztika megoldani a dolgot, apa egy napja, amit kiír, az már tényleg semmi..

2016. márc. 15. 19:32
 49/59 A kérdező kommentje:

mint írtam, megoldódott.

de nem "semmi egy nap", én kórházban leszek, nem tudok akkor hazajönni egy nappal előbb mert apa most kivett egy napot...

tényleg amúgy milyen érdekes, hogy itt mindennek el lettem hordva, mert felmerült, hogy úgy mesézzen 2 órát, hogy 15-20 percenként 5 percekre rá van nézve a szomszédból...

most olvastam a másik kérdést, nem egy anyuka írta, hogy 6-7 évesen már fél órákra otthon hagyták a gyereküket, persze ők 100%osan hasznos választ adtak :)

furák vagytok, annyi szent, nyilván nem tök más anyukák írtak oda is ;)

2016. márc. 15. 20:01
 50/59 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy nem tudom írta e már valaki de még régebben egy rendőr posztolt egy hasonló kérdéshez, hogy 14 év alatt emiatt fel is jelenthetnek téged és ha bármi történik akkor kiskorú veszélyeztetése miatt börtönbe kerülhetsz. Ez egy létező törvény, 14 év alatt nem hagyhatod magára. Még ha olyan okos, érett gyerek is, hogy megbízol benne. Ez egyszerűen nem gyerekfüggő, ez egy törvény és tök jogosan feljelenthetnek érte.
2016. márc. 15. 20:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!