Otthon hagynátok egyedül 6 évest 2 órára?
6 éves múlt, lebetegedett, nekem meg muszáj holnap elmennem, nélküle.
arra gondoltam, hogy beteszek neki egy olyan mesét amit biztosan végig néz. nagymama 2 percre dolgozik, 20 percenként át tud ugrani ránézni, adni neki amire szüksége van. persze ez a b terv, abban bízunk, hogy elengedik arra a 2 órára, de ha nem, akkor így, ennyi idősen otthon mernétek hagyni?
neked hány éves a gyereked?
nem, nincs ilyen, ismerem őt, tudom milyen és pont. 1000%-ra megbízom benne és ne magyarázd már be nekem kérlek, hogy te jobban tudod milyen az én gyerekem!
gyakorlatilag le lettem agyhalottozva mert felmerült bennem mint lehetőség, hogy 20 percekre egyedül marad a 6,5 évesem. 2 kérdéssel feljebb meg az a válasz, hogy 6-7 évest egyedül hagynátok már 15 percre.
olyan érdekes, nekem meg hányan nekem támadtak, hogy meghal, elrabolják, megöli magát 20 perc alatt... na ezen akadtam ki!
29 vagyok, tavaly kikeltem az agybol, elestem a sajat labamban es betortem az allamat. Pedig felnott vagyok. De a baleset es a baj egy pillanat muve.
Vagyis:nem hagynam!
Nem érted?!?!? HA bármi baja is lesz a gyerkenek, akkor a gyámhatóság elveszi töled (vagy a legrosszabb esetben meghal) és ahhoz, hogy baja legyen, elég, ha Wc-re menet közben elcsúszik és beveri a fejét!
Ez pedig akkor is elöfordulhat, ha egy földre szállt angyal a gyereked, amit azért nem tudok elhinni, mert még életelmben nem láttam olyan 6 évest, aki 2 órán keresztül egy helyben ül, ha azt mondják neki - pedig már nem egészen fiatal vagyok.
Hogy ennyire felelötlen ember lehet valaki, mint te, azt alig tudom elképzelni.
Jelen vagyok gyerekvédelmisként, senki nem fogja elvenni a gyereket mert egyedül maradt 20 percre. Tele vannak az intézetek, nevelőszülők, ha ennyiért elvennénk, nekünk kéne őket kb. hazavinni.
Ha a mama r tud nézni 20 percenként, akkor no problem. Akkor is el tud esni, ha te a konyhába vagy ő meg elmegy a fürdőbe. Egy 6 éves tud telefonálni, akár mint Halmosnak a mesautóba megmutatod, hogy "kétszer a zöld gombot, nyomi-nyomi" - és már csörög is a mamánál.
(én is válaszoltam pár kérdéssel feljebb. ha úgy írtad volna ki, hogy 20 percre egyedül hagynánk-e, nem kaptál volna ennyi támadást, szerintem. )
utolsó, állítsd le magad azonnal!
egyrészt nem vagyok felelőtlen, nem hagytam soha magára egy perce sem!
feltettem egy kérdést, hogy ti otthon hagynátok-e úgy, hogy 20 percenkét pár percet ott lenne a nagyi. ennyi volt a kérdés!
ezek után hogy mered azt leírni többedszerre, hogy meghalhat a gyerekem?
utolsó előtti, te meg leírod, hogy mi történhet amit nem a gyerek okoz? téged sem az eszedért szeretnek, hiszen már többször leírtam, hogy EZEK MIATT NEM MEREM ITTHON HAGYNI!!! de írd le azt amit én is leírtam!
egyedül azon voltam kiakadva, hogy ne írkáljanak olyat, hogy a gyerekem miket fog megtenni, mert ilyen soha nem történne meg, hiszen nevelve van, okos, ügyes gyerek!
akik az első oldalon válaszoltak azoknak köszönöm, az utolsó válaszolók meg legyenek szívesek másik kérdéshez fáradni!
természetesen nem az utolsónak szántam, mialatt megírtam a kommentet írt!
köszönöm neked is választ, örülök, hogy te értetted mit kérdeztem és főleg, hogy szakmabeliként ezt leírtad!
kerdezo te most mindenkit lepontozol aki azt irta h nem? akkor minek tetted fel a kerdest? en csak annyit irtam h nem nem irtam lakas felgyujtastrol de akkor se hgynek otthon egy hat evest meg akkor sem ha olyan okos mint ahogy irod mert leblokkolhat stressz helyzetben es nem tudhazod hogy viselkedik egyszeruen 6 evesen nem.erett meg erre...de ha nem.fogadod el hogy kb 30-bol harmincan "nem"el valaszoltunk tenyleg minek kerdeztel?? hagyd akkor otthon es kesz. kivanom h ne band meg.
15
Jo, akkor foglaljuk ossze.
99% hogy nem lesz semmi baj, es kb 1% hogy lesz. De ha ez az 1% jon be, soha nem fogod megbocsatani magadnak.
Dontsd el hogy vallalod-e a kockazatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!