Otthon hagynátok egyedül az alvó két év körüli gyereketeket?
nem, egyáltalán felfogni sem tudom, hogyan lehet egyedül hagyni egy ekkora gyerkőcöt!! nem tartom magam aggódós anyukának, nap közben hagyom, hogy egyedül is ellegyen a 2,5 éves fiunk, nem "lógok" a nyakán a játszótéren sem, ha úgy látom jót játszik, de otthon SOHA NEM HAGYNÁM EGYEDÜL!! a negyediken lakunk, ha le kell ugranom a boltba akkor sem esik nehezemre lemenne Vele együtt még ha 5 percről is legyen szó!!
Ági
Hát... Valószínűleg nekem fogtok esni, de nem egyszer előfordult, hogy míg aludt a fiam, lementem a ház előtt parkoló autónkhoz felcipelni a vásárlásból lent maradt holmikat. Bár a boltban eleve úgy pakolok, hogy a fiammal együtt fel tudjam hozni a romlandó élelmiszereket, de a többit csak akkor tudom felcipelni, ha ő alszik.
Mindezt azért merem megtenni, mert egy nem nagy létszámú társasházban lakunk, ahol jó néhány idős házaspár lakik, s működik a "megfigyelő üzemmód". Jó időben gyakran lent tesznek-vesznek a kertben, a ház előtt, s mivel mindannyian kicsikét ismerjük egymást, törődünk egymással, s segítőkészek is vagyunk (öreg, fiatal egyaránt), tudom, hogy ha velem bármi történne (összeesem vagy elütnek a parkolóban), ők egyből a fiam keresésére indulnának. Ilyenkor csacsogni nem szoktam velük, csak köszönök, s szólok, hogy alszik fent a fiam.
A postáért szintén lemegyek, illetve a szemetet is ilyenkor szoktam levinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!