Egyedül hagynátok 2 hós babát az ágyban, amíg lementek a lépcsőházba beengedni valakit?
Első vagyok. Nézd, nyilván nem hagysz bekapcsolva pl. vasalót, nem hagysz égve a függöny alatt gyertyát, nem hagysz rotyogó ételt a tűzhelyen, stb... a többi baj akár akkor is megtörténhet, amikor éppen a budin ülsz.
Egy 2 hónapos baba meg ha be van rakva az ágyába, ott nem lesz semmi baja, nem tud legurulni róla, vagy ilyesmi. Viszed magaddal a bébiőrt, és csókolom. :)
Persze, nem ülök ott mellette amúgy sem egyfolytában...
Igen, a kiságyra gondoltam.
Oké, akkor már kicsit nyugodtabb leszek, ha még egyszer előfordul ilyen. Csak olyan fura volt belegondolni, hogy egyedül hagyom a lakásban , még ha csak pár percre is, de persze nyilván egy ilyen pici baba még nem tud magában kárt tenni.
Biztos sokan nem hagynák ott, én igen. Sokszor otthon hagytam így lányom, mikor aludt a kiságyban, míg én átszladtam a szomszéd boltba egyvalamiért..
Igaz, ezt is addig teszi az ember, míg baj nincs. mert baj megvan egy másodperc alatt. Pl bukjon és nyelje félre-megfullad... de szerintem néha ilyet megtesz az ember...
Hú, én azért a boltba nem mennék.
Az azért mégis több idő, mint kinyitni a kaput és beengedni valakit.
Utolsó válaszoló! Nem értelek!
Ezt írod: "Igaz, ezt is addig teszi az ember, míg baj nincs. mert baj megvan egy másodperc alatt. Pl bukjon és nyelje félre-megfullad... de szerintem néha ilyet megtesz az ember..."
Ha tisztában vagy vele, hogy gond lehet, miért reckírozol? Óriási felelőtlenség, amit csinálsz, csináltok!
Kaput nyitni max. 1-2 perc (emelet függő). Wc-re menni, másik helyiségben tartózkodni azt jelenti, a lakásban vagy, bármit hallasz, mész a gyerekhez.
De boltba menni, ahol nem tudod, mennyit vársz, lehet akár 10 perc is. Én inkább nem kockáztatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!