Mikor bementél megszülni második gyermeked, két év körüli gyermekedet bevitték hozzád látogatni, vagy jobb volt inkább nem beengedni a kórházba és otthon várt?
Szia!
Két kislányom között 20 hónap van. Sokat meséltem arról, hogy a pocimban van a kistesó, aki majd sokat fog sírni és itt lesz velünk. Valamint lerajzoltuk, hogy kórházban leszünk pár napig és majd eljönnek meglátogatni minket az édesapjával, akivel néhány napot együtt töltenek otthon. Úgy érzem fel tudtam készíteni, mert mikor bejöttek látogatni, már pontosan tudta, hogy ott vagyunk, egy idő után pedig hazamennek kettesben az édesapjával. Amikor hazamentünk, együtt mentünk mind a négyen, sőt a kicsi "hozott" a nagynak egy játék babát, mondván az az ő babája, a tesó pedig anya babája. Ezzel sikerült egyelőre elejét venni a féltékenységnek is és nem is bántja a kisebbet.
Boldog babavárást!
21hó van az én gyerekeim közt és minden nap behozta a férjem.A lányom is megnyugodott,hogy miért és hol vagyok,meg én is hogy rendben látok mindent rajta!:-)
Nálunk is én viseltem nehezebben..minden alkalommal sírtam mikor megláttam!De gondolom a hormonok miatt is meg azért mert akkor hagytam magára először!
Szia, nekem is ennyi idős volt a lányom a pici születésénél.
Nálunk ő járt velem minden viszgálatra a végén, hogy lássa mi történik. Ismerte már a kórházat, a doktor bácsit stb.
De be kellett feküdnöm túlhordás miatt. Ezért megbeszéltük apával, hogy a "nagylány" addig nem jön látogatni, amíg a pici nem születik meg. Tudta, hogy a kórházban vagyunk, hogy legyen a kistesó. De azt nem igazán értette, hogy ha a hasamban van, akkor miért kell bent lenni. Ezért apa azt mondta neki, hogy a kistesó olyan pici, hogy még nem lehet látogatni, de anya addig vigyáz rá, és ahogy meg lehet nézni, egyből jönnek.
Szombat éjjel (hajnal 2kor) szültem, reggel már ott is volt apával. Nagyon örült neki :-)
Mindenkinek újságolta:
Anya, pici baba :-) ENYÉM!!!
Még nem beszél nagyon, csak ezeket mondta mindenkinek vigyorogva :-D
Onnantól kezdve minden nap jöttek látogatni és együtt is mentünk haza. Apa mindig becsempészett valamit, amivel a kistesó várta a nővérét: narancs, csoki, ropi stb.
Amikor mentünk haza, egy óriás plüssmaci várta (számára óriás :-D ), mi vittük a kistesót, ő azt cipelte lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!