Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Otthon hagynátok egyedül 6...

Otthon hagynátok egyedül 6 évest 2 órára?

Figyelt kérdés

6 éves múlt, lebetegedett, nekem meg muszáj holnap elmennem, nélküle.

arra gondoltam, hogy beteszek neki egy olyan mesét amit biztosan végig néz. nagymama 2 percre dolgozik, 20 percenként át tud ugrani ránézni, adni neki amire szüksége van. persze ez a b terv, abban bízunk, hogy elengedik arra a 2 órára, de ha nem, akkor így, ennyi idősen otthon mernétek hagyni?

2016. márc. 15. 11:34
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
2016. márc. 15. 11:50
 12/59 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos én sem.

9 éves volt, amikor először egyedül kellett hagyjam,vidékre jártam tanítani, egyetlen órát kellett megtartanom.Visszafelé idegességemben rossz távolságira szálltam,/mindkét irányba ugyanott volt a megálló/, így kénytelen voltam egy sódert szállító teherautót lestoppolni visszafelé.A frász tört ki, míg hazaértem. Nem volt semmi baj, kisfiam feküdt, csak megjegyezte, hogy elég sokat várt rám. Különben te ismered a gyermeket, vannak-e veszélyes ötletei, vagy nyugton van?Persze mindent bezárni, elzárni, felrakni előtte, ami bajt okozhat!

2016. márc. 15. 11:50
 13/59 anonim ***** válasza:
68%
A 6 éves 6 éves. Érett hat éves is CSAK HAT ÉVES. Ez nem túlzás, KICSI. Ennyi a lényeg. Lehet, hogy soha nem jutott eszébe levenni az üvegtálat a konyhaszekrény tetejéről széken állva, és most megteszi. Mert CSAK 6!!éves! Nem csak a zárlatos vezeték lehet a baj. Eszem ágában nem lenne egyedül hagyni egy KICSI gyereket.
2016. márc. 15. 11:52
 14/59 anonim ***** válasza:
66%
Nem.
2016. márc. 15. 11:54
 15/59 anonim ***** válasza:
60%
nem! semmikepp sem!!
2016. márc. 15. 11:56
 16/59 anonim ***** válasza:
40%

Nem.

Elektromos tuz.

Valamit eszik es felrenyel.

Valaki kifigyeli, hogy elmesz, betor a hazba, vagy meg rosszabb ha a gyereket is elviszi!

2016. márc. 15. 11:57
 17/59 A kérdező kommentje:

13as, jajj ezt hagyjuk már :) neked tényleg olyan a 6,5 évesed, hogy amit nem szabad, azt megteszi amikor nem látod? enyém nem olyan, teljesen megbízható.

nyáron is simán kint vagyunk egész nap a kertben, ő meg bejön ha nincs kedve kint lenni, 12 órát is volt így egyedül bent. szóval tudom, hogy megbízható, miatta nem aggódnék, hanem a körülötte lévő veszélyek miatt.

egyedül amiatt merült fel bennünk, mert rá lenne nézve 20 percenként.

én se hagynám itthon egyedül 2 órára, de így 20 percekre lehet már lehetne, ezért kérdezem

2016. márc. 15. 11:58
 18/59 A kérdező kommentje:
1-2 órát, nem 12-t! még a végén az elírás miatt rám hívjátok a rendőrséget :D
2016. márc. 15. 11:59
 19/59 anonim ***** válasza:
47%

"Valaki kifigyeli, hogy elmesz, betor a hazba, vagy meg rosszabb ha a gyereket is elviszi!"

Jó, azért ne essünk már túlzásokba :)))

Amúgy én sem hagynám.

2016. márc. 15. 12:03
 20/59 anonim ***** válasza:
80%
nem. de ahogy látom te már eldöntötted hogy otthagyod, szóval mindegy mi mit mondunk.
2016. márc. 15. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!