Otthon hagynátok egyedül 6 évest 2 órára?
6 éves múlt, lebetegedett, nekem meg muszáj holnap elmennem, nélküle.
arra gondoltam, hogy beteszek neki egy olyan mesét amit biztosan végig néz. nagymama 2 percre dolgozik, 20 percenként át tud ugrani ránézni, adni neki amire szüksége van. persze ez a b terv, abban bízunk, hogy elengedik arra a 2 órára, de ha nem, akkor így, ennyi idősen otthon mernétek hagyni?
Sajnos én sem.
9 éves volt, amikor először egyedül kellett hagyjam,vidékre jártam tanítani, egyetlen órát kellett megtartanom.Visszafelé idegességemben rossz távolságira szálltam,/mindkét irányba ugyanott volt a megálló/, így kénytelen voltam egy sódert szállító teherautót lestoppolni visszafelé.A frász tört ki, míg hazaértem. Nem volt semmi baj, kisfiam feküdt, csak megjegyezte, hogy elég sokat várt rám. Különben te ismered a gyermeket, vannak-e veszélyes ötletei, vagy nyugton van?Persze mindent bezárni, elzárni, felrakni előtte, ami bajt okozhat!
Nem.
Elektromos tuz.
Valamit eszik es felrenyel.
Valaki kifigyeli, hogy elmesz, betor a hazba, vagy meg rosszabb ha a gyereket is elviszi!
13as, jajj ezt hagyjuk már :) neked tényleg olyan a 6,5 évesed, hogy amit nem szabad, azt megteszi amikor nem látod? enyém nem olyan, teljesen megbízható.
nyáron is simán kint vagyunk egész nap a kertben, ő meg bejön ha nincs kedve kint lenni, 12 órát is volt így egyedül bent. szóval tudom, hogy megbízható, miatta nem aggódnék, hanem a körülötte lévő veszélyek miatt.
egyedül amiatt merült fel bennünk, mert rá lenne nézve 20 percenként.
én se hagynám itthon egyedül 2 órára, de így 20 percekre lehet már lehetne, ezért kérdezem
"Valaki kifigyeli, hogy elmesz, betor a hazba, vagy meg rosszabb ha a gyereket is elviszi!"
Jó, azért ne essünk már túlzásokba :)))
Amúgy én sem hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!