5 éves kislányom ajándéka anyósoméktól. Hogyan reagálnátok rá?
A történet a következő:kislányom hétvégén töltötte be az 5-t!Anyósoméktól ajándékba 2 használt pulcsit kapott és egy farmernadrágot ami vagy 2 számmal nagyobb.A használt ruhával nem is lenne gondom ha normális,szép pulcsik lenének de az egyik kb 2 éves gyerekre való a másik pedig tiszta bolyhós és vastag téli pulcsi.
Annyira rosszul esett,hogy ISMÉT valami olyat kapott tőlük ami semmire se jó és szegénykém vette ki a FEKETE szatyorból és semmi olyan nem volt benne aminek örült volna.Pedig ő a ruhának is nagyon tud örülni,mert pl kapott tőlünk lovacskás pólót(nagyon szereti a lovakat) és még pár ruhát.Szóval azzal nincs is gond,hogy lányom "válogatna" na de szerintem ez túlzás volt már tőlük.Este meg is kérdezte tőlem a lányom miért nem kaptam mamáéktól valami mást?Kérdeztem mit?Erre Ő:hát anya én ceruzának vagy zsírkrétának is nagyon örültem volna.Majd megszakatt a szívem....
Nem értem,hogy lehet ilyen egy nagyszülő?Nem szeret az unokájának örömet okozni?
Ti hogy reagáltatok volna?Most lesz 2-dikán a szülinapja és arra gondoltam veszek neki túriba 2 agyon használt pulcsit.
szia!
Én meglépném, mármint amit írtál. Turi, két igénytelen pulcsi, fekete szatyor, tessék. Hátha leesik neki.
Szia
Az én véleményem az, hogy a bosszúállásnak nem sok értelme van. Szerintem beszéld meg vele, vagy a párod - végülis az ő szülei - hogy a gyereketek nemigen tudja használni a kapott ruhákat, mert nem megfelelő a mérete, stb., és hogy szeretnétek, hogyha ezentúl bevonna benneteket az ajándékvásárlásba, vagy ha nem tud mit kitalálni a kicsi örül a zsírkrétának, ceruzának, szinezőnek stb.-nek, ami szintén nem egy horrorisztikus összeg... Egyébként annyira nem értem ezt. a turkálóban is lehet sok új vagy újszerű (értsd: egyáltalán nem kopott, bolyhos, foltos stb) holmit kapni, főleg gyerekekre... szóval lehet, hogy az ízlésével van probléma és nem a rosszindulat vezérli.. Mindenképp próbáld meg megbeszélni vele, vagy akár együtt a pároddal, üljetek le velük, és beszéljétek meg.
22L
Megkellene velük beszélnek a dolgot kulturálran,ahogy előttem írják.Nem tudom milyen idősek,és mennyire egyszerű emberek.Én sem tudom az unokáim ruhaméretét,de mindig együtt vesszük meg az anyukájával,ha éppen ruhát kapnak,vagy megkérdezem a gyereket,vagy a szülőket,hogy mit szeretnének kapni.
Te is megtudod ezt beszélni a mamáékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!