Ezt hogyan reagálnátok le?
Van a szomszédunkban egy 5 éves kislány, akit elég furcsán nevelnek. pl. Üvöltve szidják, káromkodnak vele,ha nem marad csendben mikor az anyja a sorozatot nézi bezárja a hideg kamrába.
A múltkor itt játszott nálunk(nekünk is van egy 5 éves lányunk),azon kívül egyfolytában üvöltözik, irigy a játékunkra, a saját lányom kezéből tépi ki az ő játékát. Na ezt még úgy ahogy lenyelem neki,mégis a szomszédunk. De egy ilyen alkalommal leköpte a lányom. Ezt a férjem vette észre,és leszidta. Ezt elmondtuk az anyjának, hogy ne a gyerektől hallja vissza.
A múlt héten is itt volt, akkor meg a 2 éves haját húzta meg,erre a nagyobb lányom visszahúzta neki,mire olyan üvöltésbe kezdett,hogy eladta a házat. Én nem akartam leszidni, inkább a kicsi vigasztaltam. A férjem szépen elmondta ennek a kis boszorkánynak,hogy a lányokat csak mi "verhetjük". Bőgve ment haza mondanom sem kell. Ma,két hét múlva találkozott a férjemmel az anyja és olyat mondott neki, hogy a kislány azóta rosszakat álmodik,miattunk, mert mi úgy üvöltöztünk vele! Most az a műsor,hogy mi milyen gonoszak vagyunk. Pedig tényleg nem történt semmi olyan amiatt ezt így fel kellet volna fújnia. Ráadásul ezt az incidenst is tőlünk tudta meg,hogy nehogy rosszat gondoljunk rólunk.
Most kérdem én,tényleg ekkora hibát követtünk el? Ti is így megsértőtettek volna?
Sztem meg teljesen kulturáltan viselkedtetek, nem kell többett a "kedves" szomszédokkal foglalkozni.
Megmondom őszintén, hogy én bizony nyakon csaptam volna a kiscsajt, ha leköpte volna a gyerekem. Ez nálam nagyon kiverte volna a biztosítékot. Amikor kicsi voltam engem leköpött a szomszéd gyerek, és most majd' 30 év után sem felejtettem el, hogy milyen megalázó volt...
Jézusom, csak nem az unokatestvéremről és a lányáról beszélsz? :S
Szerintem jól tettétek, amit tettetek.
18.46-os
Nem tudom hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!