Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Zsemle, kifli stb megevese a...

Zsemle, kifli stb megevese a boltban fizetes előtt?

Figyelt kérdés
Sok kisgyerek mondjuk a tescoban vásarlasközben nyammog egy zsömlen stb. Ma a 1,5 kislanyom megkért, hogy hagy egye meg az egyik zsömit es nem tudtam mit valaszoljak. Vegül megeggyeztünk abban, hogy sietünkbes fizetes utan megeszi. Ti mit csinaltatok volna? Bocsi az ékezetekértl.
2015. szept. 9. 18:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
58%
Ha nagyobb vásárlásra mentünk akkor előtte megetettem őket. Egy-két alkalom volt amikor valahonnan jöttünk, elfogyott a víz útközben vagy nagyon éhes volt a gyerek és ha már ott vagyunk akkor veszek pár dolgot alapon még vásároltam volna, vagy nagy volt a sor. Ilyenkor engedtem, hogy egy-egy kortyot igyanak vagy a kiflinek a felét megegyék, de a másik fele maradt a zacskóban és azt kiraktuk a pénztárnál. Amióta nagyobbak már nincs ilyen.
2015. szept. 10. 01:44
 32/39 anonim ***** válasza:
83%

Természetesen nem.

1. éhesen nem viszem boltba

2. tanuljon meg türelmesnek lenni - elhiszem, hogy szr dolog, de más sem eszik boltban

Azás más, 40 fokban, ha szomjas, iszunk (én is, de az megy a kosárba, látható az üveg, és kifizetem).

Előzmény:

Még fősulis voltam, mikor majd' összeestem a boltbqan az éhségtől, így megettem egy kis kocka csokit. A papírt a kosárba tettem, kifizettem, erre már vitt is a biztiőr, és járhattam a rendőrségre, majd a bíróságra, hiába tettem el a blokkot, stb. Na, azóta senkinek semmi.

2015. szept. 10. 10:36
 33/39 anonim ***** válasza:
72%
Nagy áruházakban nem szoktam megengedni. A helyi kisboltban (ami annyira kicsi, hogy az eladó látja, hogy mibe harap, és megengedi), ott nem csinálok belőle problémát. Néha azt is gyakoroljuk, hogy ő fizesse ki.
2015. szept. 10. 12:39
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem!Teszek el otthonról valamit,amit szükség esetén rágcsálhat,innivalót is.A kicsi pedig idejében tanulja meg,hogy egy üzletben vásárolunk,fizetünk stb. az étterem pedig az,ahol először eszünk,aztán fizetünk.A kicsik nem értik,persze,persze,aztán majd lehet átszoktatni később. Egyébként mikortól "nagy" a dologhoz?Ugyan!
2015. szept. 10. 15:26
 35/39 anonim ***** válasza:
44%

Ez egy tipikus rendszeres vitatéma, vetekszik a tápszer/cumi/császmetszés stb vesszőparipákkal.

Személyes véleményem erről a rendkívüli horderejű kérdésről, hogy főbenjáró bűn kiflit enni a boltban. A sátán kutyái fogják emiatt szémarcangolni sorban az összes családtagot. Azt is, aki ott se volt. Minek az ilyennek gyerek?? Pfujjjj...

;)

2015. szept. 11. 14:00
 36/39 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó!!! Ott a pont! :) borzasztó nagy dolog ez valóban a gyerek meg eszik egy kifli csücskét!
2015. szept. 11. 16:32
 37/39 anonim ***** válasza:
68%

35, 36!

Nem kis veszteség a cégnek, amikor 10 vevobol 9 elfelejti kifizeti. ....

2015. szept. 11. 16:36
 38/39 anonim ***** válasza:
81%

nem bűn, de ne egyen és kész.

előtte egyen, vagy vigyél magaddal vmit, amivel elvan addig.

2015. szept. 11. 16:49
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 kisfiam van es sosem engedtem meg nekik,hogy kifizetes elott egyek meg azt amit a bevasarlokocsiba tettem. Nalam amugy mindig van egy kis muanyag doboz amiben keksz , ropi vagy ilyesmi van. Ha nagyon ehesek akkor azt szoktam nekik adni. Otthonrol hozott innivalo is mindig van nalam.
2015. szept. 14. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!