Zsemle, kifli stb megevese a boltban fizetes előtt?
Természetesen nem.
1. éhesen nem viszem boltba
2. tanuljon meg türelmesnek lenni - elhiszem, hogy szr dolog, de más sem eszik boltban
Azás más, 40 fokban, ha szomjas, iszunk (én is, de az megy a kosárba, látható az üveg, és kifizetem).
Előzmény:
Még fősulis voltam, mikor majd' összeestem a boltbqan az éhségtől, így megettem egy kis kocka csokit. A papírt a kosárba tettem, kifizettem, erre már vitt is a biztiőr, és járhattam a rendőrségre, majd a bíróságra, hiába tettem el a blokkot, stb. Na, azóta senkinek semmi.
Ez egy tipikus rendszeres vitatéma, vetekszik a tápszer/cumi/császmetszés stb vesszőparipákkal.
Személyes véleményem erről a rendkívüli horderejű kérdésről, hogy főbenjáró bűn kiflit enni a boltban. A sátán kutyái fogják emiatt szémarcangolni sorban az összes családtagot. Azt is, aki ott se volt. Minek az ilyennek gyerek?? Pfujjjj...
;)
35, 36!
Nem kis veszteség a cégnek, amikor 10 vevobol 9 elfelejti kifizeti. ....
nem bűn, de ne egyen és kész.
előtte egyen, vagy vigyél magaddal vmit, amivel elvan addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!