Kifli-lábfej, vagy befelé forduló lábfejű 3 éves gyerkőcnek mi segített?
Kislányomnak egész 2 éves koráig tornáztattuk a lábfejét az ortopédia javaslatára, majd akkor leállították.
Erre most mentünk a 3 éves kontrollra, és megint befelé áll neki, ismét torna kell, de ha 3 hónap múlva nem változik, akkor azt mondta a doki, hogy majd megbeszéljük?? Ez vajon mit jelenthet??
Amúgy gondoltam, hogy vmi nem stimm, mert állandóan csetlik-botlik, de nem tudtam, hogy ettől, azt hittem, hogy csak kicsit ügyetlenke, nem figyel rendesen... szemmel csak akkor láttam, mikor az orvos mutatta, hogy mi a bibi...
köszi, ha van vmi infótok...
én sem értem..:-((
eddig bíztam ebben a dokiban, és mikor 2 évesen azt mondta elég a torna, akkor még jobban.erre tessék...
igen, igen, én is így gondolom..
Felhívtam az ortopédiát, mert van 1 fajta cipő, amit erre kifejezetten felírnak, ezt nem is lehet kereskedelemben elvileg vásárolni csak úgy, van rajta vmi kulcsféle, és azzal állítják a cipő orr-részét, attól függően, hogy mennyire gáz a helyzet...erre lehűtöttek, hogy ha kellene, akkor a doki felírta volna...hát remélem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!