Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Zsemle, kifli stb megevese a...

Zsemle, kifli stb megevese a boltban fizetes előtt?

Figyelt kérdés
Sok kisgyerek mondjuk a tescoban vásarlasközben nyammog egy zsömlen stb. Ma a 1,5 kislanyom megkért, hogy hagy egye meg az egyik zsömit es nem tudtam mit valaszoljak. Vegül megeggyeztünk abban, hogy sietünkbes fizetes utan megeszi. Ti mit csinaltatok volna? Bocsi az ékezetekértl.
2015. szept. 9. 18:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
78%
En nem adnam oda a boltban, majd ha kifizettuk megeszi. Szokja ezt meg.
2015. szept. 9. 19:02
 2/39 anonim ***** válasza:
65%
Ha oda adod neki és megeszi, mielőtt kifizetned, az lopás.
2015. szept. 9. 19:04
 3/39 anonim ***** válasza:
84%
Én nem engedem! No nem azért, mert el akarom "lopni", hanem pusztán azért,hogy tanuljon egy kis türelmet, önfegyelmet. 3 és féléves a fiam, kezdetektől így csináltuk, nagyon szépen kivárja, amíg kifizetjük.
2015. szept. 9. 19:06
 4/39 A kérdező kommentje:
Hat nem az mivel mikor fizetünk akkor mondod, hogy eggyet mar megevett, de ügye üsse be.
2015. szept. 9. 19:06
 5/39 anonim ***** válasza:
86%
Boltban nem eszünk. Alapszabály nálam.
2015. szept. 9. 19:08
 6/39 anonim ***** válasza:
76%

Azért ha belegondolsz, nem az normál rendszer,hogy "megettük, de üsse be".

A ruhát sem vesszük fel a boltban!

2015. szept. 9. 19:10
 7/39 A kérdező kommentje:
Megvakkor par valaszt varok. Amugy en sem tartom jonak a boltban evést.
2015. szept. 9. 19:13
 8/39 anonim ***** válasza:
54%

Helyzettől függ. Volt pl olyan eset, hogy a padlóról felszedte a koszt és fogzásnál ugye folyton a szájába nyúl. Kivettem a nedves törlőből egyet kezet törölni (természetesen megvettem a csomaggal). Vagy ha nagyon szomjas megitatnám. Nem hiszem, hogy valaki felháborodna rajta és lopásnak nevezne ha odaadnál neki egy zsemlét :)

De, ha ki bírja, míg kifizeted, akkor addig ne add oda neki.

2015. szept. 9. 19:15
 9/39 anonim ***** válasza:
79%

Én sem engedem. Szokja meg, hogy nem mindent kap meg azonnal, várni kell a dolgokra.

Inni engedem, de csak olyat amit viszünk magunkkal. Bár ez inkább nyáron probléma.

10/39 anonim ***** válasza:
85%
Addig nem, míg ki nincs fizetve. Egyedül, ha amikor nagyon nagyon pici volt, és elfogyott minden innivalója, és ordított,mert tudtam, hogy iszonyat szomjas volt, volt hogy adtam neki a már kosárba tett bébiitalból, de szóltam a biztiőrnek..
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!