1 es 2 évesnek, egy fél kifli valamivel/majkrem, vaj, szalámi, husi/ az nagyon kevés?
Attól függ, hogy eszik-e még mellé más, iszik-e mondjuk tejet, kakaót, stb.
Mert mondjuk a reggeli kakaó mellé az én lányom csak pár falatot eszik vagy van amikor egyáltalán semmit, csak turkálja, lenyalogatja a kenyérről a vajat :)
Viszont ha elmegyünk boltba és megkaparint egy friss kiflit-zsömlét, akkor ott helyben megeszi üresen az egészet. Hozzátartozik, hogy az én lányom jó étvágyú, de szerintem ez nem sok...
Nekem rossz evok, főleg a nagy es sajnos húzza magával a kicsit! Reggelire kakao kalaccsal! Dél körül rendes főtt étel de csak pár falat! Alvás után nagy ebéd a főtt etelbol, utána gyümölcs /nem sok, pl.: fel alma vagy fel barack, 1 db szilva, 1 db banán stb.../ este kicsinek tápszer, nagynak, ha kér akkor megint főtt étel, ha nem, akkor fel kifli virslivel, parizsivel, husival, szalamival, vaj/majkremmel! De en nagyon kevésnek találom a fel kiflit! Valamelyik reggel rantottat készítettem nekik 4 tojásból /2-2/, hagymaval es felvagottal. Megették de csak negyed kiflit hozzá! Olyan kis vékonyka a nagyobbik! Vagy ez így akkor mégis normális lenne?
Köszi a válaszokat!
2 tojásos hagymásrántottával még én is jól lakom, 1-2 szelet toast kenyeret eszek hozzá :) Szerintem emiatt ne aggódj, persze tudom, hogy könnyű ezt mondani. Én meg mindig az ellenkezője miatt aggódom, hogy olyan jó húsban van a lányom, persze tudom, hogy nem ezetem vacak kajákkal és szerintem nem is eszik extrám sokat, de hát ő meg ilyen típus, pont mint én meg az apja, mint vastag csontúak vagyunk...egyszerűen ilyenek...
Szerintem ne aggódj!
#2 voltam
Szerintem nem kevés. Főleg ha eszik hozzá szalámit.
20 hósom minden nap vajas kiflit reggelizik. Általában fél kiflit eszik meg szalámi nélkül, mert a szalámit, husit utálja.
Hozzá teát iszik mert a tejet is utálja. Sajtot ritkán, kb 3 naponta eszi meg hozzá.
Ha olyan napja van akkor negyed kiflit eszik csak, de nekem nincs ezzel problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!