Mit tennétek ha a nagymama így beszélne a gyereketekkel?
Figyelt kérdés
Tegnap anyós vigyázott nálunk a 3 éves lányunkra. Mikor mentem haza már az udvaron hallottam hogy kiabál a kicsivel. Azt üvöltözte neki hogy nem igaz hogy ennyire nem érted meg hogy mit mondok, miért nem csinálod amit én mondok. Hihetetlen hogy milyen buta vagy, kis nyavalygós hisztérika. Annyira kiabált vele hogy arra mentem be hogy sír a lányom. Rákérdeztem mi történt, erre anyós el kezdte ecsetelni hogy nem azt csinálta amit ő mondott neki. Ezerszer elmondta hogy ne fusson mert elesik, ne ugràljon mert megüti magát, csak sorolta hogy ezt ne csináld azt ne csináld... Azt mondta teljesen kikészítette. Pedig alapvetően nem egy rossz gyerek a lányom. Egyszerűen ő nem az hogy leültetik és órákig ott marad egy helyen. Anyós meg azt szeretné, hogy leüljön és nézze a tv-t vagy olvasson neki órákig, vagy álljon be az ablakba és nézelődjön onnan. Még azt sem engedte neki hogy a kockákkal építsen mert ő nem tud leülni mellé a földre. Borzasztó dühös lettem rá és mondtam neki hogy köszi de többet nem kell vigyázni a gyerekre ha ennyire kikészültél. Persze ezen megsértődött.
milyen szülők lehetnek azok, akik helyeslik jelen esetben az anyós magatartását...
2015. aug. 14. 14:26
32/36 anonim válasza:
Senki sem helyesli. Ne olvass olyat, ami nincs. Csak azt írták többen, hogy előfordul, hogy elfogy az ember türelme. 1 gyereknél lehet üngyümbüngyümözni, de akinek több van az tisztában van vele hogy sokszor a hang az egyetlen bevethető dolog, és a gyereknek nem lesz lelki sérülése. Csak azt írták, hogy nem kell a mama fejét venni.
2015. aug. 14. 18:54
33/36 anonim válasza:
Más dolog, hogy megemelem a hangom és más, hogy ordítva lebutázom a 3 éves unokámat (ráadásul a semmiért). Érezni kellene azért a különbséget, Utolsó.
2015. aug. 15. 08:30
34/36 anonim válasza:
Jaj, hát ennél kulonbeket is mond az ember, ha ideges, utolsó. Ha elszakad a cérna, nem gondolkodik. Nagyszerű, ha neked több türelmed van, mint az anyósnak, de a tiéd se lehet végtelen és lehet, hogy te meg kulonbeket szólsz majd be a gyerekednek, ha el szakad a cérna. Megegyszer mondom, nem volt helyes, de azért elasni se kellene az anyóst miatta
2015. aug. 15. 11:38
35/36 anonim válasza:
34: Nem hetekig vigyázott a gyerekre, hanem csak másfél órát. Előtte rápihenhetett amennyit akart és tudta h már csak mittomén 20 perc és jön a gyerekért az anyja.
Ha ennyi idő alatt kikészül a saját unokájától jobb ha nem vigyáz rá többet.
Nem egy hónapok óta fogzás miatt éjszakázó szülő kiabálta le a gyereket, aki 0-24-ben vele van, hanem egy kipihent nagyi.
2015. aug. 15. 15:22
36/36 anonim válasza:
Utolsó!
Megegyszer: ahogy pl az intelligencia, úgy a türelem s egyformán adatott meg mindenkinek. Van, akinél 5 perc, van akinél meg 5 év a határ. Anyosnal ezek szerint alacsony. Ha nála 20 perc, akkor akkor szakad el akkor cérna. Ezen mit olyan nehéz megerteni? Az, hogy anyuka akkor is türelmes, ha ha a gyerek miatt egy hete nem alszik, az nagyszerű, de teljesen lényegtelen, hiszen nem az ő türelme fogyott el, hanem akkor nagymamae. Nem kell többet ra hagyni a gyereket és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!