Mi volt a legnagyobb baleset ami a ti 1,5 2,5 éves gyereketekkel történt?
huuu mennyi ilyen volt!
6 hónaposan neki nem volt elég hogy másszon ezért hibe hóba felállt, egyszer megbillent és egy szögletes kisasztalba bevágta a fejét. vittem orvoshoz ahol azt mondták valószínű megrepedt a koponyája, irány a kórház. szerencsére semmi baja nem lett.
tavaly leesett egy lépcsőfokról és úgy esett hogy egy kavicsba verte a fejét, nagyon vérzett neki, de ott sem lett szerencsére semmi baj.
egyszer rácsapott az ujjára a kalapáccsal ott leesett a körme.
és még ezer apróság.
Lánykám 2 évesen lendületből bevágta a WC ajtót, csak azt nem kalkulálta bele, hogy a nyílásban ott az ujja. Végül leesett a körme. Jegyzem meg, az évek folyamán vesztett még néhány körmöt.
Nagyobbik fiam kisiskolás korában hasalt néhány egymásra rakott tornaszőnyegen, kb. 40 centis "magasságban". Lenyúlt valamiért, lecsúszott a kupacról és eltörte az ujját.
Kicsi fiamat apa együtt fürdette a nővérével. Másfél éves volt akkor. A férjem éppen kiemelte a lánykát a kádból, amikor a kicsi úgy döntött, ő is kiszáll. Hiába állt ott mellette, a nagyobbat nem dobhatta el, így a kicsi szemöldökkel tompított a fürdőszoba kövén. 3 centis hasadás, ami teljesen szétnyílt, ömlő vér, balesti. Vele esett meg az is, hogy felállás közben előrebukott, és kiharapott egy darabot a parkettából. Durván vérzett, a foga is letört.
Amúgy nekem nagy parám, hogy megsérül valamelyikük, mert rosszul leszek a vérüktől. Konkrétan képes vagyok elájulni. Ez azért érdekes, mert amúgy a szakmám miatt simán kezelek lábszárfekélyt, felfekvést, bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!