Mit tennétek ha a nagymama így beszélne a gyereketekkel?
Másfél órát volt vele.. Ez túl hosszú idő?
De most őszintén nem kockázhat a gyerek mert ő nem tud mellé leülni, vagy nem játszhat azt amit ő szeretne csak üljön egy helyben egész idő alatt még a nagymama vigyáz rá?
Nem hiszem hogy tulreagàlom. Meg az hogy így üvöltözzön a gyerekkel és butának nevezze az nálam kiverte a biztosítékot.
sokan nem mennek át gyerek érdekű felügyeleti módba, nem fogadják el, hogy a gyerek gyerek és nem felnőtt. én láttam anyukát(punk sítlus..) gyereknapon(!) egyfolytában ordibálni a gyerekeivel, voltak gyerekzenés koncertek, gyerekeknek verseny, ingyen szörp, azt is, hogy melyiket kérik, ordítva adta elő nekik, hogy válasszanak, aztán nem gondolhatják meg magukat, nem válogatni kell, komolyan nekem, mint idegen járókelőnek fájt ahogy a gyerekekkel bánik, erre megszólalt rokonom, hogy ő ismeri, 4 gyereke van, és mindig ilyen, a gyerekein élheti ki a kisebbségi komplexusát, egyfolytában ordít velük, oltogatja őket.
az ilyenek nem tudják elfogadni egy gyerek "szabadságát", játékosságát, elevenségét.
én nem fogadnám el, hogy így bánjon a gyerekemmel!
Honnan esik le? A földön ugrálást sem engedte neki.
Igen volt hogy kiborultam de nem azért mert a gyerek játszani akart és nem ült le mellém tv-t nézni vagy azért mert nem állt be az ablakba leselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!