Érdemes lenne most palacsintát adni neki?
Figyelt kérdés
Nem, nem kap rendszeresen ilyet, nagyjából havi kétszer. Most egyrészt anyukám lerakott egy raklap palacsintát nálunk, másrészt fél óra múlva indul az apjával úszni.
Egykor evett húsos főzeléket.
Azért gondoltam most palacsintára, mert az gazdag gyorsan felszívódó szénhidrátban, ami valószínűleg úszásnál nem lenne hátrány, mire hazaérnek, "ledolgozná".
Vagy más típusú ételt adjak most neki?
15 hónapos
2015. júl. 31. 15:10
31/32 anonim válasza:
Mar a sport kifejezes is fura nekem egy egyeves gyerek vonatkozasaban. Arrol meg lovesem sincs, miert ne ehetne egy egeszseges gyerek palacsintat, uram bocsa akar vacsorara. Ez az egesz gyereketetes tema annyira tul van mar gorcsolve, csoda, ha nem lesznek mindenfele psziches taplalkozasi zavarai egy mai gyereknek. Es kozben ott a masik veglet, a chips-kola 'dieta'. Nem lehetne siman csak normalis eteleket adni a gyerekeknek?
32/32 anonim válasza:
Szerintem azért a többség normálisan eteti a gyerekét. Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!