Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Érdemes lenne most palacsintát...

Érdemes lenne most palacsintát adni neki?

Figyelt kérdés

Nem, nem kap rendszeresen ilyet, nagyjából havi kétszer. Most egyrészt anyukám lerakott egy raklap palacsintát nálunk, másrészt fél óra múlva indul az apjával úszni.

Egykor evett húsos főzeléket.

Azért gondoltam most palacsintára, mert az gazdag gyorsan felszívódó szénhidrátban, ami valószínűleg úszásnál nem lenne hátrány, mire hazaérnek, "ledolgozná".

Vagy más típusú ételt adjak most neki?

15 hónapos

2015. júl. 31. 15:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%
Ekkora horderejű kérdést rég olvastam. Mire megkapod a válaszokat, már haza is jött a gyerek az uszodából. Miért ne adhatnál neki palacsinát???
2015. aug. 1. 19:22
 22/32 anonim ***** válasza:

tápszert kap vacsorára...?

ez nem elírás volt?

2015. aug. 1. 23:21
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Úristen mi kerekedett ki itt egy darab palacsintából.

Ezt hívják bolhából elefántnak.

Mi baja lesz,ha néha megeszik egyet,sőt mondok jobbat kettőt

Jujjjjj

Itt mindenki kizárólag bio,8000 helyen ellenőrzőtt,"boldog"alapanyagokkal és a kezében kalória táblázattal eteti a gyerekét

2015. aug. 1. 23:34
 24/32 anonim ***** válasza:
Én biztos nem. :) Nálunk esznek palacsintát a gyerekek. De 15 hónaposan az utolsó étkezés náluk is tápszer volt alvás előtt, ezzel nincs semmi baj szerintem. Előtte nyilván mást is kap.
2015. aug. 1. 23:59
 25/32 A kérdező kommentje:

Nagyon átment kötekedésbe az egész, részemről a kérdést lezártam. Nem lényeges félinformációkba kötöttek bele sokan, egy nagy vitát generálva egy egyszerű kérdésből, engem falhoz állítva a gyerek teljes étkeztetését tekintve - amiről nem is rendelkeztek elegendő információval.

Kérem, fáradjon mindenki másik kérdéshez, itt már nincs látnivaló.

2015. aug. 2. 00:01
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Ebben igazad van, kérdező. De azt elárulod, végül hogy döntöttél a palacsintával kapcsolatban, adtál neki?
2015. aug. 2. 00:20
 27/32 anonim ***** válasza:

24 hez

de kérdező nem utolsó étkezésként írta, hanem szószerint vacsoraként említette a tápszert

amúgy egy kis palacsintától semmi baja nem lesz

2015. aug. 2. 12:15
 28/32 anonim ***** válasza:
Igen, értelmezés kérdése.
2015. aug. 2. 13:31
 29/32 anonim ***** válasza:

direkt kérdeztem, hogy elírás e.

"A legelső kommentben leírtam, hogy tápszert kap vacsorára.

"

plusz olyasmit írt úszás után zöldséges valami, v tejtermék, utána már csak tápszer..

2015. aug. 2. 17:58
 30/32 anonim ***** válasza:

Ok, nekem ez nem olyan fontos. :)

Engem jobban érdekel, kapott-e a palacsintából.

2015. aug. 2. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!