Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengednétek 2-2.5 éves...

Elengednétek 2-2.5 éves gyereketeket külföldre nagyszülőkkel 1 hétre?

Figyelt kérdés

Anyuék elvinnék a kisfiamat nyáron külföldre, 8 órás út.

Megkért, hogy gondoljam át, elengedem-e velük, ha nemet mondok akkor sincs gond.

Első körben nem látom akadályát de azért egy picit félek hogy ilyen messzire viszik ráadásul 1 hétre.

Amúgy anyuék nagyon sokat segítenek, egy héten 1-2szer elviszi a gyerekeket magukhoz, ha bármi dolgunk van ők vigyáznak rájuk. Anyu mindent tud róluk. Pár hete 3 napig vigyázott a 2 gyerekemre mert wellnessezni mentünk.

Ti mit gondoltok? Csak kiváncsi vagyok.

2015. ápr. 28. 14:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

En biztos,hogy nem engednem el,plane kulfoldre!

Ha autoval akkor sem,de repulovel meg plane nem.

Mindig csodalkozom azokon a szulokon akik felultetik a gepre a gyerekuket es viszlat. Hat nem tudom.

Mi mindenhova magunkkal visszuk a kislanyunkat es nagyon jol erezzuk magunkat harmasban:-) Nincs az a wellness vagy akar egy-ket nap ahol jol tudnam erezni magam a gyermekem nelkul.

O szamunkra nem teher, hogy meg kelljen pihenni tole.

2015. ápr. 29. 22:19
 32/36 anonim ***** válasza:
0%

Én aztán abszolút nem vagyok megsértődve:)Elhiheted.

Sőt, jó utat az unokának a nagyszülőkkel:)

2015. ápr. 29. 22:20
 33/36 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de én nem mondtam hogy elengedem, csak kételyek között voltam és szükségem volt egy kis segítségre. Azt hiszem ezt az oldalt erre találták ki.

(repülőre amúgy én sem szállnék, nemhogy a gyerekemet rárakjam, és félnék a 8 órás külföldi autó úttól is)

Milyen igazság? Miért fájna? Szerinted az igazság, hogy ilyen nő mint én (a fent leírtak tudatában) ne szüljön gyereket és adja állami gondozásba azért mert 3 napot távol mert lenni a gyerekeitől? És akkor mit mondanál egy olyan anyának aki elcigizi a családi pótlékot, nem eteti a gyerekeit, kocsmába jár gyereknevelés helyett és még sorolhatnám.

Ne haragudj meg rám, de azt szokták mondani, mindig a legbutább embereknek a legnagyobb a pofájuk. (nem akartam szebben kifejezni magam)

Én teljesen elfogadtam az összes hozzászóló véleményét, nem háborogtam, én kérek elnézést hogy te olyan bunkó voltál hogy kénytelen voltam úgy reagálni rá ahogy az neked nem tetszik...

Én itt befejeztem, a segítséget megkaptam a rajtad kívül válaszolóktól, köszönöm is.

Tudnék még mit írni de nem teszem mert ennyi magyarázkodást sem érdemeltél volna meg.

Minden jót.

2015. ápr. 30. 14:50
 34/36 anonim ***** válasza:
91%

Néhány anya annyira gusztustalanul tud viselkedni, aztán csodálkozunk hogy a mai gyerekek miért olyanok, amilyenek...

Nekem 2 éves lányom van, bár nem mentem nélküle még sehová, de fel tudom fogni azzal a kevés eszemmel, hogy nem vagyunk egyformák, van aki ebből nem csinál gondot és BIZONY látom a környezetemben, hogy nem azok a gyerekek önállóbbak és normálisabbak, akik nélkül anyuci nem megy sehová, hanem akik megtanulják hogy anya ha elmegy, visszajön.

Tipikusan az ilyen anyukák többsége, aki sehová sem megy a gyerekkel, idegbeteg barom, és otthon üvöltözik velük 10 percenként, hogy hagyják már békén. Mert szüksége volna rá, és mégsem megy, mert jajj ő anyuci... Tuti hogy az első olyan alkalommal amikor szükségét fogom érezni hogy elmenjek 1-2 napra, megteszem, mint ahogy este lemegyek sétálni amikor elaludni, mert muszáj kiszellőztetni a fejem. Közben apuci persze vigyáz rá még mielőtt valaki...

Hihetetlen milyen emberek vannak...

2015. máj. 7. 10:07
 35/36 anonim ***** válasza:
0%

"Ne haragudj meg rám, de azt szokták mondani, mindig a legbutább embereknek a legnagyobb a pofájuk. (nem akartam szebben kifejezni magam)

Én teljesen elfogadtam az összes hozzászóló véleményét, nem háborogtam, én kérek elnézést hogy te olyan bunkó voltál hogy kénytelen voltam úgy reagálni rá ahogy az neked nem tetszik... "

Nem is tudom, ki a bunkóbb! Te vagy én? Ki írt a másikra olyat, hogy buta, pofája van és hasonlók?!

Szállj magadba!

2015. máj. 7. 10:29
 36/36 anonim ***** válasza:
Nem random írta, hogy buta vagy, pofád van és hasonlók, hanem kiprovokáltad :) nem neki kell magába szállni.
2015. máj. 18. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!