Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengednétek 2-2.5 éves...

Elengednétek 2-2.5 éves gyereketeket külföldre nagyszülőkkel 1 hétre?

Figyelt kérdés

Anyuék elvinnék a kisfiamat nyáron külföldre, 8 órás út.

Megkért, hogy gondoljam át, elengedem-e velük, ha nemet mondok akkor sincs gond.

Első körben nem látom akadályát de azért egy picit félek hogy ilyen messzire viszik ráadásul 1 hétre.

Amúgy anyuék nagyon sokat segítenek, egy héten 1-2szer elviszi a gyerekeket magukhoz, ha bármi dolgunk van ők vigyáznak rájuk. Anyu mindent tud róluk. Pár hete 3 napig vigyázott a 2 gyerekemre mert wellnessezni mentünk.

Ti mit gondoltok? Csak kiváncsi vagyok.

2015. ápr. 28. 14:03
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Biztos, hogy nem. Fél éves mellől sem mennék 3 napra wellness-szelni, de nem vagyunk egyformák
2015. ápr. 28. 16:37
 22/36 A kérdező kommentje:
A fél éves lányom fel sem vette, hogy nem voltunk otthon. Nyugodt, kiegyensúlyozott, jó alvó baba, tápszeres már 1 hónapos kora óta, szóval nem hinném hogy akkora probléma volt hogy elmentünk pihenni egyet. (amúgy ajándékba kaptuk az utat anyuéktól karácsonyra)
2015. ápr. 28. 20:13
 23/36 anonim ***** válasza:
14%
Érdekes család vagytok. Nem is hiányzol a pici babádnak? Ha ennyire elvagytok egymás nélkül, akkor mi a kérdés?
2015. ápr. 28. 20:19
 24/36 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem add be állami gondozásba a gyerekedet. Biztos nem hiányoznál neki hosszabb távon sem. Atyaég, minek szül az ilyen?

Aki azt keresi hogy milyen módon és hány hétre (!) tudna megszabadulni a kisgyerekétől arról sajna ilyen véleményem van. És látom a többségnek is.

2015. ápr. 29. 13:01
 25/36 A kérdező kommentje:

"milyen módon és hány hétre"

Melyik válaszomban olvastál erre utalást? Nem kerestem módot arra, hogy hetekig távol legyek a gyerekeimtől, mellesleg a hetekig is erős túlzás a 3 naphoz képest amit írtam. Minek szülök így gyereket? Talán anyaként már tilos kimozdulnom kemény 3 napra??? Hát tudod, nekem meg az ilyen nőkből van elegem akik szerint az anyaság csak arról szólhat hogy magamhoz kötöm a gyerekem és nem mozdulok mellőle.

Érdekes család lennénk azért mert a fél éves kislányom (tudjuk, hogy milyen egy féléves, ti is tudjátok különben nem lennétek a kisgyerekes kategóriában) nem üvölt 3 napig utánam? Ettől vagyunk érdekes család??? Hát meg ne haragudjatok, de az normális lenne ha wc-re sem tudnék elmenni a gyerekeim nélkül? Ne vicceskedjünk már egymással. Idejártok gonoszkodni és én vagyok a nem normális? Gondolkozzatok el.

Aki itt szándékosan gonoszkodik másokkal annak nagyon keserű lehet a saját élete... lehet nem nekem kellene állami gondozásba adnom a gyerekeimet.

JÉZUSOM!!!

Természetesen az értelmes válaszokat nagyon köszönöm, csak megerősítettek abban amit én is gondoltam. (néha kell a megerősítés)

2015. ápr. 29. 13:12
 26/36 anonim ***** válasza:
Biztos nem, egy 2 éves gyerek nem élvez még úgy egy külföldi utat, mint egy naobb, a 8 órás út meg egy felnőttnek is elég nyűg, nemhogy egy kicsinek. Főleg külföldre.
2015. ápr. 29. 20:36
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
Fáj az igazság?
2015. ápr. 29. 21:02
 28/36 Vilcsianyuja ***** válasza:

Miért kell oltani a kérdezőt, azért, mert karácsonyra ajándékba kaptak egy wellnesshétvégét, és el is mertek rá utazni? Miért ne tölthetnének kettesben egy hétvégét, gondolom, nem mostanában volt ilyen, lehet, hogy évek óta nem volt már ennyi ideig kettesben a férjével. Ha egy más topicban feltenné valaki ugyanezt a szitut kérdésként, hogy el merjen-e menni, mert hát annyira rossz neki otthagyni a piciket, de annyira szüksége volna egy kis kettesben töltött időre a férjével, bőszen ajánlgatnátok, hogy csak menjen el.

Csak a nagyobbik gyerek menne külföldre, de éppen azért tette fel a kérdést a kérdező, mert nem szívesen engedné el, nektek nem ez jön át? Hihetetlen, hogy már állami gondozást emleget valaki, gondolj már bele, kit miért milyen mértékben sértesz vérig! Azért, mert 2 éjszaka a nagymamával voltak a gyerekek...

2015. ápr. 29. 21:47
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

Egyszerű: teljesen feleslegesek ezek a kérdések.

Ha valaki mást mer írni, mint a kérdező és hozzá hasonló értékrendűek, akkor mindjárt ősanya, magához láncolja a gyereket, nincs igénye a férjére és hasonlók.

Tegyenek a saját belátásuk szerint.

2015. ápr. 29. 21:54
 30/36 Vilcsianyuja ***** válasza:
90%
Igen, először megírtad a véleményed. A kérdező erre normálisan válaszolt, leírta az ő saját meglátását. Erre te le-különlegesegycsaládoztad, ez már nem vélemény, hanem ítélet! Utána meg "fáj az igazság". Ez meg személyeskedés. És akkor meg vagy sértődve? De részemről is igyekszem lezárni az off témát, mert nem szeretném a személyeskedő vonalat folytatni, bocs, hogy kvázi kívülállóként beleugattam.
2015. ápr. 29. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!