Elengednétek 2-2.5 éves gyereketeket külföldre
nagyszülőkkel 1 hétre?
Figyelt kérdés
Anyuék elvinnék a kisfiamat nyáron külföldre, 8 órás út.
Megkért, hogy gondoljam át, elengedem-e velük, ha nemet mondok akkor sincs gond.
Első körben nem látom akadályát de azért egy picit félek hogy ilyen messzire viszik ráadásul 1 hétre.
Amúgy anyuék nagyon sokat segítenek, egy héten 1-2szer elviszi a gyerekeket magukhoz, ha bármi dolgunk van ők vigyáznak rájuk. Anyu mindent tud róluk. Pár hete 3 napig vigyázott a 2 gyerekemre mert wellnessezni mentünk.
Kulfoldre semmikeppen. Barmi tortenik, nem lehet hazaugrani. Szomszed varosba, kozelbe mehetne, de ilyen messze ebben a korban nem. (Az enyem 2 eves) nem is gondolkoznek tul sokat rajta :)
2015. ápr. 28. 14:20
12/36 Vilcsianyuja válasza:
A kicsit még talán én se merném elengedni, a nagyobbikat viszont már igen, ha elmúlt 4 éves.
2015. ápr. 28. 14:24
13/36 anonim válasza:
Nemrég volt egy ugyanilyen kérdés, csak a nagymamával. Most ez is te vagy?
2015. ápr. 28. 14:32
14/36 anonim válasza:
Nagyszülője válogatja. Meg gyereke persze. Meg hogy milyen szoros köztük a kapcsolat. Csak azért nem tartanám otthon, mert jaja az én pucikámmal mi lesz nélkülem.
Szerintem ha heti szinten két nap nála van a gyerek, plusz még ha "Bármi dolgunk van", plusz még ha "wellnessezni megyünk", akkor feltehetőleg egy hétig is tud rá vigyázni.
2015. ápr. 28. 14:33
15/36 anonim válasza:
"utána már jobban viselem ha nincs velem"
Én 1 óráig is rosszul viselem. Nem vagyunk egyformák.
2015. ápr. 28. 14:34
16/36 anonim válasza:
Elgondolkodtam a kerdeseden, ugyanis en kulfoldon elek, a szuleim pedig Magyarorszagon. Ikreim vannak. Ennyi idosen siman hazavinnem a szuleimhez a gyerekeket 1 hetre, az otthoni kornyezetbe es ott is mernem hagyni oket a szuleimmel, m tudom, h megbizhatok bennuk. De ha mar nyaralni akarnak vinni egy 3. idegen orszagba, akkor arra mar nemet mondanek. Az otthoni kornyezet mas, amiben a szuleim evtizedek ota elnek, kiismerik magukat. De egy szamoukra is idegen kornyezetbe mar nem engednem el veluk a gyerekeimet.
2015. ápr. 28. 14:34
17/36 A kérdező kommentje:
Biztos nem én írtam ki azt a másik kérdést. És anyu sem mert ő nem jár ide.
Én őszinte leszek, néha jó picit gyerek nélkül, nem vagyunk egyformák. Persze hiányoztak a 3 nap wellness alatt is de jó volt újra a férjemmel kettesben is lenni.
A pici fél éves amúgy.
Köszönöm a válaszokat.
2015. ápr. 28. 14:40
18/36 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy engedném, pedig nagyon jó a kapcsolata anyummal. Többször ott alszik nála 1-2 napot, de az 40 km, ez meg külföld. A többiek nagyjából leírták a nem okát.
2015. ápr. 28. 14:41
19/36 Vilcsianyuja válasza:
Ja, bocs, félreértettem, tehát a nagyobbik a 2 éves, és csak róla volna most szó. Jövőre már esetleg mehetne (de továbbra is tartom, hogy inkább 4 éves kora után), most még nem. Inkább tervezzenek belföldre unokázós nyaralást a szüleid, ha meg külföldre mennek, legalább ők is nyugiban kettesben tudnak pihenni. Egyébként Balcsira 1 éjszakára én is elengedtem a lányom anyósomékkal, mikor 1,5 éves volt. Ha most 2,5 éves volna, belföldre simán vihetnék, de külföldre nagyon nem szívesen engedném.
2015. ápr. 28. 14:51
20/36 anonim válasza:
Nem! Hosszu ido! Messze van! Nekem is szornyu lenne, es neki is tuti!! Meg az apjaval se, nemhogy nagyszulokkel ,mê
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!