Jogosan vagyok felháborodva?
A volt férjem tavaly megkérte az élettársa kezét. Amikor a lányunk ezt megtudta, közölte, hogy ő szeretne a koszorúslány lenni.
A minap kiderült, hogy júliusban lesz a lagzi, de a volt férjem kerek perec kijelentette, hogy a gyerek nem lehet koszorúslány, és nem mehet az esküvőre sem!!!
Jogosan vagyok kiakadva ezen? Vagy ez normális, hogy a saját lánya nem vehet részt az esküvőn?
Nem indokolta meg még mindig. Mondjuk nyilván azért, mert a héten 2x találkoztunk a gyerek miatt, és mindig rohant.
Én egyáltalán nem is említettem ezt a témát a gyereknek, ma mégis menyasszonyos-koszorúslányos játék volt a porondon. És tegnap volt az apjáéknál. Szóval elég egyértelmű, hogy ott azért van szó az esküvőről.
Igazából nem tudom, miért nem lehet ott, de érdekelne, mert hát majd előbb-utóbb a gyerek kérdezni fog. Ha máskor nem, hát az esküvő után, hogy ő miért nem volt ott. Szóval megpróbálom jövő héten egy optimális pillanatban elcsípni az exemet, és beszélni vele erről.
Na végre sikerült beszélnünk. Telefonon, szóval nem értem, a múltkor miért nem lehetett.
A lényeg, hogy a templomi szertartás illetve a lakodalom innen tőlünk 300 km-re lesz. (Az exem és a menyasszonya is arról a környékről való, csak mindketten itt dolgoznak.)
A lakodalom egy panzióban lesz, ahol le tudná ugyan fektetni este a gyereket, de nem akar senkit azzal terhelni a rokonságból, hogy fel kelljen mennie a gyerekkel lefeküdni.
Aztán mondta, hogy a polgári szertartás viszont itt lesz, arra a barátok és a kollégák mennek. Lesz egy kisebb kerti party is utána. És akkor majd keres valami megoldást. Mondtam, hogy el is tudok menni a gyerekért este, ha elfáradt, nem probléma.
És bár nem lesz habos-babos esküvői ruha, attól még a gyerek felvehet valami habos-babos királylányos ruhát.
Nem fix még, de mondta, hogy akkor e szerint megpróbálnak szervezkedni.
Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha rögtön az elején elmondja... akkor nem idegeskedek én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!