Jogosan vagyok felháborodva?
A volt férjem tavaly megkérte az élettársa kezét. Amikor a lányunk ezt megtudta, közölte, hogy ő szeretne a koszorúslány lenni.
A minap kiderült, hogy júliusban lesz a lagzi, de a volt férjem kerek perec kijelentette, hogy a gyerek nem lehet koszorúslány, és nem mehet az esküvőre sem!!!
Jogosan vagyok kiakadva ezen? Vagy ez normális, hogy a saját lánya nem vehet részt az esküvőn?
Nyilvánvaló volt látatlanban is, hogy a te gyereked maga a csoda. :D Mindegy, ha nem akarják, a gyerek nem mehet.
Inkább a gyereknek magyarázd el, hogy nem lesz koszorúslány, mert apa kis esküvőt csinál, ahol vendégek se lesznek. De ti pl feloltozhettek és játszhattok esküvőt
Nem azt mondtam, hogy az én gyerekem maga a csoda. Szó sem volt erről. De adott esetben tud viselkedni. Na de mindegy.
Mostanában amúgy is 180 fokos fordulatot vett az exem, szóval azt hiszem nem igazán kellett volna meglepődnöm ezen most.
Húha.
1.Az én kislányom éppen most volt koszorúslány a húgom esküvőjén, még nincs 3 éves. Mukkanás nélkül nézett végig mindent, majd késő éjjelig táncolt. Tavaly nyáron, 26 hónapos korában voltunk a legjobb barátnőm esküvőjén, ott ő volt a legidősebb gyerek a 10 közül, remekül bírta.
2.Gyanítom, hogy a közös gyermeketek apai nagyszülei ott lesznek, és amennyiben a kicsinek ez ilyen fontos, minden bizonnyal valaki vehetné a fáradtságot, hogy foglalkozzon a gyerekkel, míg apa új életet kezd.
3.Pszichológus vagyok, és merem állítani, hogy ezerszer láttam borzalmasan összeomló 2-6 éveseket apa újranősülése nyomán, általában a tanács az, hogy vonjuk be őket az új élet kezdetébe, hogy érezze, ő is része a nagy egésznek, ne kelljen azt hinnie/éreznie, hogy elveszít valamit. Jó lett volna, ha apa ebben partner. Próbáljatok beszélni, de ne erőltessetek semmit az apukára sem, mert nyilván azt sem akarja senki, hogy fintorogva legyen ott a szertartáson. Ha már tudja a kislány konkretizálva is, hogy mikor lesz a dolog, akkor ha semmiképpen nem lehet ott, talán szervezzetek kettesben egy különleges napot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!